Setari Cookie-uri

Advertorial De ce oxigenarea tenului este importantă

Îngrijirea tenului a fost și va fi întotdeauna un subiect de interes pentru că acesta este cartea noastră de vizită. Și cum domeniul frumuseții este într-o dinamică permanentă, aflăm în mod constant despre inovații și descoperiri care fac frumusețea mai ușor de întreținut.

Unul dintre subiectele de interes în acest domeniu este modul în care oxigenul este pe cât de benefic, pe atât de indispensabil pentru ten.
De ce oxigen pentru tenul tău? Oxigenul este indispensabil în metabolismul și respirația intracelulară. Celulele organismului (în cazul pielii fibroblastele) au nevoie de oxigen în cantitate mare pentru a funcționa, a acumula energie, pentru a fi vitale, tonice și pentru o putere de sinteză uriașă a elastinei și colagenului, proteinele care dau elasticitate pielii. În prezența oxigenului, fibroblastele își măresc activitatea de până la 20 de ori.


Pentru a regla în mod corespunzător nivelul de oxigen, există două variante pentru tenul tău:
• Infuzia din exterior prin aplicarea unui jet de oxygen hyperbaric care se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) în oxigen de puritate 98%. Opțional, acest aport de oxigen poate fi îmbogățit cu seruri cu substanțe active, bulele de oxigen hipebaric fiind difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea pielii.

• Stimularea din interior prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi cu rol regenerator. Acest proces poate fi realizat cu ajutorul unei concentrații ridicate de dioxid de carbon care induce un efect psihologic numit Efectul Bohr și astfel stimuleaza creșterea nivelului de oxigen din piele. Cea mai avansată tehnologie în acest sens poartă denumirea de OxyGeneo și este singura tehnologie care desfăşoară 3 acţiuni vitale simultan: exfoliere, oxigenare și infuzie de nutrienți.
Pentru că frumusețea este întotdeauna un concept care necesită o abordate complexă, acum ai ocazia de a testa tehnologia care a revoluționat procesul de îngrijire și oxigenare a tenului și care oferă totodată conceptul 3-în-1 << OxyGeneo+ >> la un preț unic de doar 294 lei/ședință. Profită de oferta valabilă până la 1 mai 2021 și oferă-i tenului tău un boost de oxigen.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.