Setari Cookie-uri

Redă strălucirea și vitalitatea pielii cu gama C-VIT

Mai ales după sezonul rece, pielea luminoasă și radiantă este dorința oricui. Aspectul luminos și plin de vitalitate naturală pot varia în funcție de climă si vârstă și se pot deteriora în timp datorită multor factori, cum ar fi expunerea la soare, stresul, fumatul, dieta săracă în vitamine sau  lipsa somnului .

comunicat de presa

Recăpătă-ți strălucirea naturală a chipului cu gama C-VIT de la SESDERMA! Conține un cocktail antioxidant puternic format din Vitamina C, gingko biloba, quercetină și pterostilben, care face pielea mai frumoasă, luminoasă, uniformizată și protejată de radicalii liberi. Vitamina C din compoziția produselor Sesderma este de ultimă generație și încapsulată în nanolipozomi cu un nivel înalt de patrundere în piele.

C-VIT conferă luminozitate și redă vitalitatea tuturor tipurilor de piele. Totodata, uniformizează nuanța tenului, reducând petele, crește fermitatea, catifelarea și elasticitatea pielii.

În plus, datorită conținutului de extract de Gingko biloba, quercetină și pterostilben neutralizează orice deteriorare celulară cauzată de radicalii liberi. Fiecare antioxidant acționează asupra unei anumite zone a celulei, pentru a asigura o protecție completă. Încapsularea tuturor ingredientelor active în bule lipidice asigură penetrarea, viteza și eficiența crescută a formulei și permite fiecărui ingredient să ajungă la locul țintă.

Citește și:

C-VIT este gama de vitamina C pe care o poți folosi tot anul, în orice perioadă a zilei, chiar și vara!

Din gamă fac parte:

C-VIT Ser Lipozomal - priimul pas în rutina de îngrijire, acest ser conferă pielii un plus de luminozitate și suplețe. Hidratează și reduce vizibilitatea ridurilor. Uniformizează tonul pielii, elimină petele și previne apariția lor. Constituie o bază bună de machiaj.

C-VIT Fluid luminozitate - Oferă pielii un plus de luminozitate, hidratează și reduce vizibilitatea ridurilor, uniformizează nuanța pielii, eliminând și prevenind petele.

C-VIT Cremă hidratantă - Potrivită pentru pielea uscată, crema are acțiune antioxidantă (capturarea radicalilor liberi), iluminatoare și antiaging (sinteză crescută de colagen).

C-VIT Cremă-gel revitalizantă - Potrivită pentru pielea mixtă, crema-gel conține Vitamina C stabilizată, un sistem potențiator antioxidant, extract de portocale și pigmenți de potențare a luminii.

Citește și:

C-VIT ADVANCE FIOLE - Conțin vitamina C în forma sa cea mai stabilă, oferind tenului un boost de luminozitate și vitalitate, fiind un ajutor în recuperarea hidratării, fermității și uniformizării pielii.

C-VIT MIST - este un spray iluminator care aduce un plus de prospețime pe ten, cu o aromă de portocale. Proprietățile multiple ale vitaminei C și puterea sa antioxidantă vă vor ajuta să mențineți pielea sănătoasă și radiantă oriunde și oricând, chiar și peste machiaj.

SESDERMA este o companie înfiinţată acum 30 de ani în Spania de către o echipă de medici dermatologi condusă de Dr. Gabriel Serrano. Pentru cercetarea și dezvoltarea continuă a tehnologiilor, compania lucrează în parteneriat cu cele mai bune institute științifice ori de tehnologie, centre și universități, alături de care dezvoltă programe de cercetare și soluții inovatoare pentru piele.

Citește și:

Produsele SESDERMA sunt comercializate în farmacii și online.

Mai multe informații se pot afla de pe:

www.sesderma.ro/ro/

www.facebook.com/sesdermaromania

www.instagram.com/sesderma_ro/

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.