Setari Cookie-uri

Un păr mai lung și mai strălucitor: 3 măști de păr cu keratină

Iată 3 măști de păr cu keratină care îți vor face părul mai lung și mai strălucitor!

Keratina este unul dintre ingredientele care ajută la prevenirea electrizării părului, oferă un aspect mai strălucitor și poate fi stilizat mai ușor. În plus, femeile care au încercat tratamentele cu keratină au constat că părul lor este mai drept și mult mai protejat de efectele dăunătoare ale soarelui și a altor factori externi. Astfel, îți recomandăm 3 măști de păr cu keratină care îți vor îmbunătăți podoaba capilară.

3 măști de păr cu keratină care vor oferi strălucire părului

Mască rehidratantă pentru toate tipurile de păr

După un tratament de îndreptare profesională, părul necesită o îngrijire de calitate, pentru rezultate durabile. Apelați la masca de rehidratare Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy, care hrănește părul, îi oferă hidratarea necesară și prelungește efectul tratamentului. Vă puteți bucura de un păr perfect neted pentru următoarele 3 luni. Datorită uleiului emolient din palmierul amazonian babassu, părul tratat cu această mască devine catifelat la atingere și mai ușor de pieptănat ca oricând.

Citește și:

Masca de păr poate fi comandată aici.

Mască revitalizantă cu keratină

Masca pentru păr Inebrya Keratin este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Masca poate fi comandată aici.

Mască cu keratină pentru păr deteriorat

Masca pentru păr Delia Cosmetics Cameleo BB este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Masca de păr poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Roman Samborskyi/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.