Setari Cookie-uri

Ponytail: o coafură actuală în doar câteva minute

Azi, noi, femeile suntem mereu pe fugă, mereu în goană. Vrem să le facem pe toate, să le bifăm pe toate. Și să mai fim și elegante și ca scoase din cutie. Există pare o coafură perfect la modă, pe care să o poți realiza în mai puțin de 5 minute? Desigur !! Variantă mai sofisticată a eternului păr prins în coadă sau, altfel spus, ponytail, sau coada de cal. Un look care arată incredibil de chic și completează perfect orice ținută!

Când poți apela la această idée de hairstyling ? Oricând simți că părul nu îți stă așa cum îți dorești. Sau când vrei să ieși rapid din casă și să arăți impecabil. Și, mai ales, în toate acele momente în care vrei să arăți spectaculos în timp record.

Cristina Scriu, stilist Wella Professionals, ne dezvăluie câteva trucuri pentru a obține o coadă sleek ca la carte.

“Modern si clasic deopotrivă, ponytail este un stil care completementează pe cele mai multe femei. Secretul constă în a peria foarte bine părul spre centrul capului, în spate, acolo unde se va fixa coada. Această periere este absolut esențială pentru că va direcționa toate firele de păr în direcția dorită și va oferi aspectul de sticlă, perfect întins,” explică Cristina Scrisu.

Citește și:

Produse indispensabile de styling

Tot ce trebuie să faci pentru a obține acest look este să pregătești părul cu produsele potrivite de îngrijire și apoi să pui în practică o serie de trucuri care fac diferența!

“Aspectul perfect finisat îl poți obține cu ajutorul unui șampon și a unui tratament ce repară firul de păr. Un alt produs esențial este uleiul de păr. Alege un ulei ușor Eimi Oil Spritz, care va aduna firele de păr rebele și va oferi aspectul neted, cu reflexii ca de oglindă și vârfuri perfecte,” mai precizează expertul Wella.

4 trucuri care fac diferența

Cristina Scrisu mai dezvăluie câteva detalii pe care ai face bine să le iei în calcul dacă vrei să menții acest look intact preț de câteva ore bune.

1. Dacă ai părul foarte voluminos poți aplica puțin gel de păr la rădăcină pentru a-l coafa mai ușor

Citește și:

2. Când părul nu este proaspăt spălat, acesta este mai ușor de coafat

3. După ce ai fixat bine coada, pulverizează ușor, la o distanță de 15 cm, un fixativ light, cu fixare ușoară

4. După ce ți-ai strâns părul, alege o șuviță subțire din coadă și răsucește-o în jurul elasticului. Fixeaz-o cu ajutorul unei agrafe de păr

5. O cărare într-o parte conferă coafurii mai mult impact

Preț recomandat WP EIMI OIL SPRITZ 100 lei

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.