Setari Cookie-uri

Piele mai fină și mai catifelată: 3 loțiuni de corp pe care trebuie să le încerci

Iată 3 loțiuni de corp care îți vor face pielea să devină mult mai fină și mai catifelată!

Fiecare femeie își dorește ca pielea sa să fie cât mai fină, cât mai catifelată și cât mai plăcută la atingere, iar aceste lucruri pot fi atinse doar prin intermediul unei rutine bine definite de îngrijire a corpului. De-a lungul timpului am încercat foarte multe tratamente corporale, iar în acest mod am descoperit aceste trei produse minune!

3 loțiuni de corp pe care trebuie să le încerci

Loțiune de corp Dr. Feelgood Luiza & Lavender

Loțiunea de corp Dr. Feelgood Luiza & Lavender asigură pielii hidratarea necesară și îi conferă o netezime catifelată. Se aplică o cantitate adecvată de produs pe pielea curată, ideal după duș sau baie și se masează bine.

Loțiunea poate fi comandată aici.

Loțiune de corp energizantă

Loțiunea de corp energizantă Biotherm Eau D’Énergie oferă pielii obosite un impuls rapid, dar și o senzație de confort durabilă. Structura sa fină și catifelată, îmbogățită cu extract de caise și cu vitaminele E și F, este imediat absorbită. Hidratează și hrănește optim pielea, lăsând-o frumoasă și luminoasă.

Citește și:

Loțiunea poate fi comandată aici.

Loțiune de corp hidratantă

Ofera o hidratare si catifelare pielii, datorita lotiunii de corp, cu o formula imbogatita cu ulei de monoi. Aceasta conține doar ingrediente naturale și este ideală pentru toate tipurile de piele!

Loțiunea de corp poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină VK Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.