Setari Cookie-uri

Manichiură impecabilă: Ai grijă de unghiile tale cu aceste 3 produse accesibile

Iată 3 produse accesibile cu ajutorul cărora vei avea o manichiură impecabilă!

Mâinile unei femei spun foarte multe despre aceasta. Uitându-te la manichiura persoanei de lângă tine poți vedea un adevărat stil de viață, iar acesta este motivul pentru care fiecare persoană ar trebui să se uite de două ori la unghiile sale înainte de a ieși din casă. Dacă te-ai confruntat de-a lungul timpului cu probleme legate de acest aspect, noi avem soluția!

3 produse accesibile ca preț pentru unghii îngrijite

Pilă de unghii semilună

Pila Unghii Semiluna granulatia 100/180 - SensoPRO Milano, negru are suprafata de pilire special proiectata pentru pilirea unghiilor false cat si a unghiilor naturale asigura o pilire usoara si precisa, nelasand urme pe unghii. In general, aceste pile pot fi folosite atat pentru finisarea, cat si pentru modelarea unghiilor.

Pila poate fi comandată aici.

Citește și:

Forfecuță de cuticule profesională

Forfecuta este un instrument menit sa usureze procesul de stilizare a cuticulelor. Realizata din otel inoxidabil de calitate superioara, este potrivita pentru taierea cu precizie si indepartarea cuticulelor. Produsul nu se va deteriora in timp si nu va rugini. Forfecuta rezista la sterilizari uscate la aer cald, pupinel sau in sterilizator cu quartz.

Forfecuța poate fi comandată aici.

Ulei de cuticule cu trandafir

Uleiul pentru cuticule trebuie folosit zilnic in procesul de ingrijire si infrumusetare al unghiilor, deoarece este bogat in vitamine si extract de petale de trandafir, ce te invaluie cu un parfum delicat. Sticluta este in forma de stilou si ajuta la aplicarea uleiului pe marginea cuticulelor. Uleiul pentru cuticule are un continut extrem de bogat de vitamine si este un minunat tratament pentru unghii.

Citește și:

Uleiul poate fi comandat aici.

Photo by Element5 Digital from Pexels

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.