Setari Cookie-uri

 Bariésun: protecție 360° în fața soarelui

Îți place să te răsfeți la plajă? Expunerea la soare ne oferă o serie de beneficii importante dacă respectam câteva condiții simple, însă expunerea prelungită la soare fără protecție solară adecvată tipului de piele, este foarte nocivă și dăunătoare.

comunicat de presa

Expunerea la soare reglează ciclul zi-noapte, îmbunătățește circulația sanguină, diminuând durerile musculare și articulare și contribuie la asigurarea unui bun tonus psihic și fizic.

Însă, pe termen scurt, razele UV provoacă arsuri solare, dar și o scădere a apărării imune a pielii și o îngroșare a stratului cornos. Expunerea repetată la soare pe termen lung accelerează îmbătrânirea pielii, crește aspectul petelor maronii, reduce elasticitatea pielii și intensifică ridurile. În plus, este un factor de risc bine cunoscut al cancerului de piele.

Bariésun – protecție și plăcere senzorială

Secretul unei protecții sigure și eficiente nu se află doar într-o formulă puternică, produsele de protecție trebuie aplicate suficient și în mod regulat, la fiecare două ore. De aceea, Laboratoarele Dermatologice Uriage au creat gama Bariésun care înglobează un echilibru ideal între sistemele de filtre, ingrediente active de protecție și reparare și o experiență plăcută, în special pentru pielea sensibilă.

Gama Bariésun oferă pielii o protecție 360°!

→ Sistem de filtre cu spectru larg împotriva razelor UV: pentru a oferi protecția optimă, Uriage combină filtre complementare care acționează asupra razelor UVA & UVB cu undă scurtă și lungă.
→Protecție a ADN-ului: conțin apa termală Uriage - o apă unică, izotonică și protectoare.
→Acțiune împotriva pielii uscate, datorită ingredientelor active.
→Protecție anti-radicali liberi: Vitaminele C și E împreună cu Apa Termală Uriage protejează celulele de radicali liberi în urma expunerii la soare și a stresului oxidativ.

Produsele Bariésun au o textura placută, ce lasă o senzație ușoară pe piele.

Bariésun 100 Fluid SPF50+ este conceput să ofere o protecție extremă pielii intolerante, fotosensibile, foarte deschise la culoare. Permite fotoprotecția optimă datorită combinației patentate PVP + POLYQUATERNIUM, care împiedică pătrunderea filtrelor sintetice pe suprafața epidermei și optimizează fotoprotecția. Fără parfum, fluidul are protecție anti-radicali liberi și anti-deshidratare.

Bariésun Spray uscat SPF30 este destinat pielii de culoare deschisă până la închisă. Ultra-ușor, acesta previne uscarea pielii și asigură protecție mare împotriva razelor UVA și UVB, precum și a radicalilor liberi. Datorită formatului său de pulverizare continuă a aerosolilor, aplicarea este ușoară, rapidă și ideală pentru zone mari. Textura sa invizibilă și rapid absorbită garantează un rezultat uscat și nelipicios. Pentru un efect ultra-revigorant, acest produs este adaptat în special activităților în aer liber!

Bariésun Spray uscat SPF50+ este conceput special pentru pielea de culoare deschisă și foarte deschisă, prevenind deshidratarea și asigurând protecție împotriva razelor UVA și UVB, precum și împotriva radicalilor liberi. Textura invizibilă, ultra-ușoară, este absorbită rapid, fără a lăsa o peliculă lipicioasă.

Bariésun Stick invizibil SPF50+ este ideal pentru zone sensibile (nas, lobii urechilor) și este recomandat pentru zone fragile (cicatrice). Complexul său de filtre de ultimă generație asigură protecție foarte mare împotriva razelor UV, având fotostabilitate și acoperire UVA și UVB largă, ambele dovedite. Aplicarea este ușoară și precisă, iar formatul permite să îl luați cu dumneavoastră oriunde, chiar și în călătorii.

Apă Termală Spray Uriage este cea mai concentrată Apă Termală de pe piață, fiind perfectă pentru a calma pielea sensibilizată, ajutând la refacerea rapidă a barierei cutanate după expunerea la soare.

Gama Bariésun este potrivită pentru pielea sensibilă a întregii familii și o puteți găsi în farmacii și online, pe platformele de vânzare.

Mai multe informații găsiti pe:

www.facebook.com/Uriage.Romania și www.instagram.com/uriage.ro/

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.