Setari Cookie-uri

Îți dorești o piele netedă, catifelată, fără celulită? Ai încercat Lirene?

Te deranjează aspectul de coajă de portocală de la nivelul șoldurilor, feselor și coapselor? Deși afectează peste 90% din femei, celulita poate fi redusă și ținută sub control cu metodele și produsele potrivite.

comunicat de presa

Gama anticelulitică Lirene conține produse create pentru a sprijini pielea în lupta împotriva celulitei.

Printr-o serie de trei tratamente speciale de ardere a grăsimilor și remodelare corporală: Activator celular, Protecție re-Hydro, Complex de slăbire, Cafeină, 3% Cellu Out, YERBA MATE, STEVIA.

Cele 3 produse se bazează pe ingrediente active de ultimă generație cu efect anticelulitic și de fermitate.

Descoperă:

Ser anticelulitic BIO-SLIMMER

Acest ser profesional modelează forma corpului, accelerează degradarea grăsimilor și subțiază forma și profilul coapselor, oferind efect de lifting al feselor. Formula conține un complex de plante pentru slăbire și modelare cu YERBA MATE și STEVIA pentru o reducere a vizibilității celulitei și fermitate sporită, lăsând pielea catifelată și netedă. Untul de shea hrănitor protejează exteriorul structurii pielii, îmbunătățește elasticitatea și previne lăsarea pielii.

Citește și:

Gel anticelulitic BIO-LIPOLIZĂ

Gelul anticelulitic conține un complex de plante ce contribuie la fermitatea și suplețea pielii, cu YERBA MATE și COFEINĂ. Acesta reduce țesutul adipos, subțiază coapsele, modelează forma corpului și reduce vizibilitatea celulitei. Acidul hialuronic de masă moleculară mare și uleiul de jojoba îmbunătățesc aspectul pielii, astfel încât aceasta devine elastică, fermă și netedă.

Remodelator corporal mezoterapie anticelulitică

Crema – mască de corp anticelulitică inspirată de Mezoterapie este o inovație absolută în lupta împotriva celulitei. Complexul inovativ Slim Pro a fost creat în urma cercetărilor recente asupra adipocitelor – celule localizate în piele, care depozitează grăsimea. Acțiunea revolutionară Slim Pro constă în convertirea adipocitelor albe inactive în adipocite bej active, care ard grăsimile. Factorul reductor al celulitei și grăsimilor îmbunătățește microcirculația pielii, reducând astfel celulita. Datorită emolientului, untul de Shea bogat în vitamina E are și proprietăți de întreținere, hidratare optimă și hrănire a pielii.

Citește și:

Produsele anticelulitice Lirene sunt inspirate din tratamentele de înfrumusețare (lipomasaj, endomasaj, mezoterapie). Eficacitatea lor este dovedită de aparatele specializate (camera de termoviziune și echipamentul Courage-khazaka), acestea oferind măsuratori precise asupra elasticității pielii și netezirii acesteia.

Toate produsele sunt disponibile în Drogheriile dm din toată țara și online pe: https://aivi.ro/collections/anticelulitice

Urmărește-ne pe:

www.instagram.com/lirene_romania

www.instagram.com/aivicosmetics

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.