Setari Cookie-uri

Cinderella zilelor noastre - Stailer zâna magică

Probabil foarte multe femei se pot regăsi în povestea Cenușăresei care acum face treabă în casă, spală, mătură și în secunda doi trebuie să se pregătească și să arate impecabil pentru un eveniment. Sunt momente prin care majoritatea femeilor trec, în special după ce devin mame. Prima dată au grijă de toți ceilalți membrii ai familiei să fie gata, să arate excepțional pentru nuntă, onomastică sau orice alt eveniment la care trebuie să meargă. 

Totuși, chiar și femeile cele mai organizate și care pregătesc totul înainte au nevoie de o mână de ajutor când vine vorba despre pregătirea coafurii, make-up-ului sau a manichiurii pentru evenimentele importante. În acest sens există Stailer care a apărut ca o salvare. Dacă Cenușăreasa avea propria zână magică care o ajuta să se pregătească, femeile de rând care au o viață plină de activități, au bagheta magică pe nume Stailer.

Hocus-pocus - programarea este gata!

Stailer este acea platformă care nu doar că vine în ajutor dar și oferă toate informațiile necesare cu privire la saloanele din oraș, astfel încât orice femeie să se poată programa atunci când poate merge. Cât ar spune hocus-pocus poate găsi un loc liber la salon pentru orice serviciu din sfera hair and beauty pe care și-l dorește.

Prima pagină întâmpină doritorii cu lista de selecție a tuturor informațiilor relevante precum gen, dată, oră, locație și serviciu. Astfel oricine poate obține o programare la pensat la salon in Bucuresti spre exemplu, pentru orice moment în care vrea să meargă.

Chiar dacă nu urmează un eveniment, uneori o vizită la salon este bine-venită pentru o schimbare de look care vine la pachet cu o schimbare de stare în bine. Este ca un boost de energie venit de nicăieri.

Zâna magică este contul creat

Cele care vor să beneficieze de toate avantajele Stailer, nu doar de o parte dintre ele, pot alege să creeze un cont. Dacă Stailer este bagheta magică de unde pornește tot acest proces, contul este chiar zâna care îl mânuiește.

Totul este gratuit și orice persoană interesată de o programare cu Stailer pentru tuns in Bucuresti poate accesa platforma pentru a vedea cum se utilizează, după care cu siguranță se va îndrăgosti și va apela la un cont creat.

Acesta aduce mai multe avantaje precum gestionarea oricărei programări mult mai ușor. Toate locațiile în care merge persoana în cauză sunt stocate într-o listă. În acest fel locațiile preferate rămân ca variantă și pentru viitor, pentru o următoare vizită.

Tot contul permite setarea unui reminder care să trimită un mesaj text pe telefon atunci când se apropie programarea pentru a nu uita de vizita stabilită. Este o lume în care totul se întâmplă pe fugă și este firesc ca unele lucruri să fie omise din când în când, deci un reminder se poate dovedi a fi util la nevoie.

Chiar și anularea este foarte simplă în cazul în care apar evenimente neprevăzute, o programare poate fi anulată online în câteva minute și stilistul este anunțat la timp. La fel este și în cazul unei reprogramări, când poate fi schimbată data.

Platforma Stailer dispune chiar și de hartă inclusă care are locația exactă al salonului, astfel încât să poată fi identificat ușor.

Toate acestea, alături de alte beneficii și setări ce pot veni în ajutor sunt disponibile cu Stailer. Accesați platforma pentru a vă bucura și voi de posibilitatea de a vă programa la salon simplu, online și gratuit, atunci când vă doriți.

Contact: support@stailer.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.