Setari Cookie-uri

Trei metode de a-ți schimba look-ul fără mari investiții

Dacă ai ajuns la concluzia că trebuie să faci o schimbare de look, ai mai jos câteva sfaturi prin care poți să faci trecerea spre un nou stil personal rapid și fără mari investiții

Viața este compusă din mai multe etape, iar acest fapt se răsfrânge și asupra stilului personal. Diverse circumstanțe, de exemplu, schimbarea locului de muncă, pierderea în greutate sau niște kilograme în plus, apariția unui copil ori trecerea printr-un divorț sau pur și simplu într-o nouă decadă pot aduce cu ele nevoia de a schimba look-ul. Dacă ai ajuns la concluzia că este necesară o astfel de schimbare în viața ta, atunci sfaturile de mai jos te vor ajuta să faci trecerea spre un nou stil personal, rapid și fără prea mari investiții.

Schimbă coafura și machiajul

La fel ca o rochie nouă care îți vine ca turnată, schimbarea coafurii poate avea efecte pozitive asupra psihicului, putând fi percepută ca un nou început. În acest sens, poți încerca întotdeauna o culoare nouă pentru păr, dar și o tunsoare care să se potrivească bine trăsăturilor tale. Această alegere ar trebui să corespundă și modului în care îți întreții părul. Alege o vopsea de par naturala, care protejează firul de păr și nu uita că va trebui să revii regulat la coafor pentru a-ți vopsi rădăcinile. Dacă ai părul lung, folosește accesorii diverse, precum eșarfe sau agrafe. Uneori, chiar și simpla schimbare a poziției cărării poate să fie utilă în obținerea unui nou look. În ceea ce privește machiajul, cere sfatul unui specialist în cosmetică, care te va putea îndruma cu privire la produse și modificări adecvate morfologiei feței, vârstei, stilului și tipului de piele. Învață să te machiezi natural, dar și cum să te aranjezi pentru o petrecere.

Citește și:

Refă-ți garderoba

Dacă dorești să nu renunți la modelele de rochie pe care le porți deja, pentru că te avantajează, poți face alte schimbări în garderobă, de exemplu, să alegi alte culori și accesorii. Aproape toată lumea are în garderobă o haină neagră, o rochie neagră și un trenci bej. Acestea sunt piese de bază care nu se vor demoda niciodată. Tot ceea ce ai de făcut este să le adaugi o tușă de imprimeu, de exemplu, leopard, cu ajutorul unor accesorii bine alese. O eșarfă din mătase, o curea, un guler ori manșete, toate aceste detalii le vor oferi un aspect nou, plin de stil. În general, imprimeurile sunt o modalitate excelentă de a schimba garderoba.

Accesoriile potrivite

Uneori, puțin înseamnă mai mult și poate aduce o schimbare dramatică. Ochelarii cu o ramă în tendințe sau o pălărie pot schimba foarte mult o ținută de altfel clasică. Poți accesoriza cu curele noi rochiile și bluzele pe care le ai în garderobă, pentru a structura silueta. Nu în ultimul rând, o poșetă nouă, poate într-o culoare îndrăzneață sau animal print, și un model de pantofi în tendințe sunt întotdeauna o bună alegere în materie de accesorii. Bijuteriile se numără printre cele mai rapide și simple modificări care pot fi aduse în stilul personal. Un colier masiv sau mai multe lanțuri de diferite dimensiuni din metalul preferat, cu câteva medalioane, pot fi folosite pentru a actualiza o ținută clasică.

Citește și:

Pentru a face o schimbare în ceea ce privește stilul personal, trebuie să dai dovadă de puțină îndrăzneală, dar să respecți în același timp câteva reguli de bază și pe cele ale bunului gust. Iar dacă tu crezi că nu știi suficiente lucruri despre schimbarea stilului personal, ai la îndemână câteva metode utile de informare: inspiră-te din reviste de modă și vitrinele marilor magazine, consultă bloguri de profil și urmărește vedetele pe conturile lor de social media. Și, nu în ultimul rând, încearcă să fii autentică, adică să adopți acele schimbări în stilul personal cu condiția să te simți bine în propria piele.

Sursă foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.