Setari Cookie-uri

Advertorial Manichiura perfectă de vara aceasta - descoperă Nolia și totul devine o jonglerie de culori 

Oja semipermanentă sau așa zisa ojă hibrid este deja una dintre cele mai populare alegeri în ceea ce privește manichiura doamnelor și domnișoarelor. Are de partea sa rezistența și strălucirea pe care și le dorește oricine. Este combinația perfectă de calități și nu presupune vreun compromis pentru sănătatea unghiilor. Iar vara aceasta, când mergi la piscină sau la mare ai cu atât mai multe motive să alegi manichiura realizată cu ojă semi. 

Nolia pune la dispoziție astfel de oje. Au prețuri accesibile și paleta cromatică este destul de variată din care să alegi cu ce rezonezi mai bine atât tu, cât și ținutele tale de vară. Spui Nolia și realizarea unei manichiuri perfecte, cu produse profesionale, dar acasă este atât de ușor de făcut!

Manichiura ta din această vară - jonglează cu tonuri ce te reprezintă

Din vastul catalog de oja semipermanente tonurile alese le poți asocia cu ce costum de baie vei avea în sejur sau cu tonurile potrivite în asociere cu ținutele tale de vară ce predomină în alb, galben și pasteluri.

Că tot vorbeam de galben, da, vara lui 2021 este definită de această culoare alături de gri. Sunt cele două nuanțe ale anului. Dacă îți dorești să faci aroganța de a colora unghiile într-un ton de galben intens, ce ai spune să faci totul în stil mare? Îndrăznește să alegi nuanța yellow din gama de oje semipermanente de la Nolia. Este nuanța ce luminează în întuneric, un deliciu pentru serile în care te vei plimba relaxată prin resort, în vacanță fiind.

La polul opus, griul este calea potolită, o alegere bună mai ales pentru cele care își asortează manichiura la ținutele office. Dacă griul îți este pe plac, descoperă nuanțe de genul iron sau metallic silver din gama de oje semipermanente de la Nolia.

Ce mai poți alege: tonuri de pastel sau cele neon, sunt super hot trends mai ales vara

Să aplici oja semipermanentă presupune câteva etape. Mai complicat și complex decât clasica variantă de ojă, însă cu garanția rezistenței sporite, află din pagina Nolia cum să aplici produsul. Ai detalii despre vâscozitate și acoperire, despre cum să polimerizezi și cu ce alte produse este compatibilă oja aleasă. Dacă ai ales calea produselor profesionale, vei continua cu acestea numaidecât - implicit când vei dori să îndepărtezi oja semipermanentă.

Iar pentru ca o manichiură să arate impecabil, ai nevoie de îngrijire constantă. Descoperă eshop-ul Nolia și îți vei crea chiar și acasă ritualul de îngrijire ca la salon. Acesta este furnizorul saloanelor de profil, comercializează produse profesionale, de calitate germană. De aici îți poți alege kituri complete, oje și accesorii pentru ca atât manichiura cât și pedichiura să fie mereu ca la carte.

Să fii în trend din punct de vedere al manichiurii pe care o etalezi înseamnă atenție până la cele mai mici detalii. Imaginea ta, stima ta de sine și în fond amintirile tale dintr-o anumită perioadă se pot rezuma și la cum îți arată unghiile. Deci colorează-ți și pictează-ți unghiile după cum simți și în culorile ce te reprezintă!

Contact:

+40753504472

orders@noliashop.com

Str. Cuza Vodă nr.23

Oradea


Kudika
20 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.