Setari Cookie-uri

Trucuri pentru priviri mai senzuale: Laminarea genelor

Vrei să ai o privire mai senzuală fără gene false sau rimel? Apelează la tratamentul de laminare gene și nu vei regreta!

Ce înseamnă laminarea genelor?

Laminarea genelor este un proces foarte complex, dar în același timp extrem de simplu pentru femeile care își doresc să aibă o privire mai senzuală. Tratamentul se efectuează direct pe genele naturale, după ce acestea au trecut printr-un proces de lifting și de colorare, acolo unde este necesar. Procedura nu face nimic altceva decât să hrănească firele de păr, îmbogățindu-le cu ajutorul keratinei și a vitaminelor. Cu atât mai mult, odată realizat acest tratament genele vor căpăta instant un aspect mai sănătos și mai uniform, oferindu-le alungire și pigmentare. Deoarece la baza procesului de laminare stă liftingul, inclusiv genele drepte vor fi mai curbate, iar cele încurcate se vor aranja mai ușor.

Acest tratament este adresat mai multor categorii de persoane, fiind unul benefic din mai multe puncte de vedere. Dacă ești o persoană cu genele foarte scurte, drepte sau îndreptate în jos, laminarea le va oferi volumul de care ai nevoie. În cazul în care genele tale sunt lungi, însă foarte rigide sau uscate, tratamentul le oferă hidratarea de care au nevoie pentru a ajunge la cel mai sănătos punct. Cu atât mai mult, este un proces foarte avantajos pentru persoanele care vor să renunțe la extensiile de gene false.

Citește și:

Câte ședințe trebuie să faci pentru ca genele tale să arate impecabil?

Specialiștii recomandă minim 4 luni să mergi la laminarea genelor deoarece, odată cu timpul, firul de păr va arăta mult mai sănătos. Cu atât mai mult, este esențial, precum la orice alt tratament, să aibă o continuitate pentru a vedea rezultatele dorite.

Preț laminare gene:

Prețurile pentru laminarea genelor sunt diversificate, depinzând mult de locul în care dorești să efectuezi acest tratament. Astfel, prețurile pot porni de la 50 lei (executate acasă la fete care practică acest procedeu) și până la 300 de lei (în saloanele destinate genelor și sprâncenelor).

Kit de laminare gene

Poți să îți laminezi genele chiar și la tine acasă cu puțin antrenament, dorință de învățare și un kit de laminare a genelor. Cum funcționează? Relativ destul de simplu pentru că ai toate instrumentele necesare în acest kit. Important este doar să îți dorești să înveți cum se laminează genele, iar cu timpul vei reuși să le faci ca la salon!

Citește și:

Sursă foto prima pagină Oleg Belov/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.