Setari Cookie-uri

Buze senzuale și voluminoase: 5 rujuri perfecte pentru tine

Iată 5 rujuri care vor oferi volum și senzualitate buzelor tale!

Atunci când vorbim despre machiaj, rujul este un element foarte important deoarece acesta oferă intensitate, volum și accentuare a trăsăturilor. Cu atât mai mult, este foarte important să faci o alegere potrivită deoarece un ruj ales prost, poate strica întreg machiajul.

Ruj Nyx Shine

Rujul NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară. Acesta poate fi regăsit în mai multe nuanțe și culori, fiind ușor de potrivit pentru ținutele tale. Cu atât mai mult, utilizarea este una foarte simplă: Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Rujul poate fi comandat aici.

Ruj mat

Acest ruj mat are pigmenti de inalta calitate pentru buze mate, catifelate si matasoase. Rujul are o rezistenta indelungata, contine particule pentru o hidratare intensa si o senzatie confortabila. Obtine buze pline si catifelate cu o singura miscare! Ruj mat Red Dream #224 cu textura cremoasa si efect de matifiere va ramane pe buzele tale ore intregi fara a necesita reimprospatare ! Culoarea rujului iti va scoate trasaturile in evidenta cu orice look abordat ! Pentru un aspect perfect si un finish de durata este necesara hidratarea buzelor in prealabil.
Recomandarea make-up artistilor: Aplicati putin fond de ten pe buze inainte de folosirea rujului, pentru a obtine o nuanta fidela cu cea din imaginea de prezentare.

Citește și:

Rujul poate fi comandat aici.

Ruj maybelline

Răsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore! Rujul mat lichid Maybelline SuperStay Matte Ink™ colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată. Intens și rezistent, rujul Maybelline Matte Ink face parte din gama City Edition, inspirată de New York, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj! Mod de aplicare super simplu: Începeți aplicarea din centrul buzei superioare și copiați conturul gurii. Apoi, întindeți rujul Maybelline SuperStay pe toată buza de jos.

Rujul poate fi comandat aici.

SuperStay Matte Ink Coffee Edition

Iubiți cafeaua atât de mult, încât beți câteva cești pe zi? Atunci rujul lichid mat, Maybelline SuperStay Matte Ink Coffee Edition, va fi dragoste la prima vedere! Rujul nu doar că a fost inspirat de nuanțele și de aromele cafelei, dar va și sta neclintit pe buze, atunci când savurați o ceașcă de cafea bună.

Citește și:

Rujul mat rezistă pe buze până la 16 ore, fără a usca buzele și fără a se șterge. Iar, datorită aplicatorului său special, se va aplica ușor și cu cea mai mare precizie.

Rujul poate fi comandat aici.

Ruj MAC

Toți știu că buzele superb machiate nu vor ieși niciodată din modă. Iar rujul cu efect matifiant, MAC Matte Lipstick va conferi look-ului dvs. o pată de culoare nemaipomenită. Acesta are o textură deosebit de cremoasă, care stă bine pe buze și va rezista o zi întreagă. În plus, va și hidrata buzele. De asemenea, pigmentarea intensă și finisajul mat vor garanta că veți arăta perfect, cu orice ocazie.

Rujul poate fi comandat aici.

Foto Look Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.