Setari Cookie-uri

Tipuri de contur de ochi pe care să le încerci

Una dintre cheile unui machiaj care să atragă toate privirile celor din jur este tusul de ochi. Pentru un rezultat de excepție aveți nevoie de un produs de calitate. Iată cum să îl alegeți

Machiajul este o parte importantă a ritualului de frumusețe a fiecărei femei, deoarece acesta are puterea de a-i ridica stima de sine și a o face să se simtă mai puternică și încrezătoare.

Dacă și voi sunteți în aceeași situație, atunci trebuie să știți cum să alegeți produse cosmetice care vă vor aduce acasă calitatea de la salon.

Una dintre cheile unui machiaj care să atragă toate privirile celor din jur este tușul de ochi. Operațiunea de a-l aplica nu este întotdeauna ușoară, dar, pentru un rezultat de excepție, aveți nevoie de un produs de calitate.

Azi vă vorbim despre variante de tus pentru ochi care nu vă vor dezamagi atunci cand vine vorba de aplicare. Asta mai ales pentru ca au moduri diferite și puteți să le testați pana îl găsiți pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Citește și:

Tipuri de contur de ochi

Tușul nu mai are doar o singura forma și un singur mod de aplicare ca până nu demult. Poate și acest fapt a fost un impediment pentru multe femei să îl folosească, dublat de faptul ca e nevoie de multă îndemânare până ajungeți la linia perfectă. Și culorile sunt mult mai diverse acum, iar ele se potrivesc atât când este vorba de machiajul de zi de zi, cat și la ocazii speciale sau chiar ședințe foto.

Creion contur

Sau, cum probabil majoritatea îl cunoaștem sub denumirea de creion dermatograf. Textura acestuia este una catifelată și acest lucru îl face unul dintre cele mai ușor de aplicat produse de acest tip. Poate fi folosit atât la machiajul ochilor, cat și la cel corporal, dacă e nevoie. Culorile sale sunt intense și pigmentate, care vor ramane pe ochi pentru întreaga zi. Dacă va doriți o textura mai moale a creionului la aplicare, încălziți-l puțin înainte și apoi trasați linia perfectă!

Citește și:

Unele creioane pentru ochi se potrivesc și pentru sprancene. Cu ajutorul acestora dați sprâncenelor o culoare mai intensă și o forma mai naturală. Alegeți o culoare care să se potriveasca ambelor scopuri. Folosiți periuta încorporată pentru a aranja sprâncenele și sunteți gata de ieșit din casa.

Creion Kajal

Creionul Kajal se deosebește de cel de contur prin dimensiune. Asemănarea este textura catifelată și faptul că poate și el fi folosit atat pentru ochi, cat și pentru corp. Un avantaj pe care îl are acest creion este ca poate fi folosit și drept fard. Combinatia de mai multe culori oferă un efect extraordinar machiajului!

Tuș de ochi

Atunci cand spunem tuș de ochi ne gandim direct la cele lichide, însă acum exista și o variantă de tuș sub forma de gel. Acestea sunt de obicei rezistente la transfer, ceea ce înseamnă ca nu trebuie să-ți faci probleme că vor curge ușor de pe ochi. Pensulele pe care le au incluse sunt adaptate pentru a trasa linia perfectă, fie ca vorbim de cat eye, smokey eye sau de cosmetizarea sprâncenelor. Dacă folosești gene false, tușurile sunt perfecte și pentru acestea.

Citește și:

Tuș de ochi solid

O alta varianta a tusului de ochi este cel solid. Acesta are textura unei creme și se aplica cu ajutorul unei pensule special creata pentru el. Este waterproof și se preteaza atat machiajului de zi cu zi, cat și celor pentru ocazii speciale. Culorile vibrante pe care le găsiți sub aceasta forma vor cuceri privirile celor din jur.

Liner

Linerul este acel tuș cu pensula foarte subțire care se potrivește și el atât machiajului ochilor, cat și pentru corp. Are o textură uniformă și asigură continuitatea machiajului. Pensula alunecă pe pleoapa cu mare usurință și dunga din tuș va ieși cu siguranța perfect.

Tușurile de ochi vă vor oferi acea scanteie care vă va scoate în evidență de fiecare dată când veți apela la ele. Dacă sunteți începătoare în acest domeniu, va recomandăm să luați mai multe tipuri de tuș și să le testați pâna îl găsiți pe cel care vi se potrivește cel mai bine din punct de vedere al aplicării, pentru că procesul de machiaj trebuie să fie unul care să vă binedispună, nu care să va frustreze.

Citește și:

Produsele cosmetice de calitate sunt acum la îndemana oricui și, mai ales, nu trebuie să cheltui mulți bani pe ele. Raportul calitate-pret este excelent și le poți găsi pe toate online.

Alege tușurile și restul produselor de machiaj care ți se potrivesc și zilele-ți vor fi mai frumoase!

Surse foto: unsplash.com, pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.