Setari Cookie-uri

Top 5 parfumuri de vara pentru ea

Odata ce zilele sunt mai lungi si mai calduroase, o noua gama de arome sunt gata sa ne incante simturile. In anotimpul cel mai calduros al anului, ne bucuram de mirosul irisilor, trandafirilor, magnoliei si bujorilor si intalnim lanuri de lavanda si floarea-soarelui. Este de asemenea, momentul in care ne putem racori si incanta totodata papilele cu un pepene verde sau galben, iar capsunile, zmeura si fructele de padure sunt la tot pasul.

Daca vrem sa ne alegem parfumuri pentru sezonul estival, parfumuri care sa se potriveasca brizei marii si temperaturilor ridicate, atunci este indicat sa renuntam la parfumurile cu note foarte dulci precum vanilia sau caramelul si sa le alegem pe cele fresh, florale si cu arome de citrice.

In cazul in care ai facut o pasiune pentru notele lemnoase, sa stii ca inca le poti purta, dar ai grija la combinatii, acestea sunt destul de puternice si pot fi parfumuri greu de digerat.

Pe lmj.ro gasesti cele mai iubite parfumuri de vara pentru ea, iar noi am realizat un top 5 pentru ca tu sa poti alege mai usor.

Primul pe care tinem sa il mentionam este Amo Ferragamo Flowerful de la Salvatore Ferragamo, un parfum care reprezinta vara insasi prin aproape toate aromele: coacaze negre, bujor roz, floare de prun, iasomie si note lemnoase. Este un parfum relativ nou, lansat in 2019, dar castiga rapid teren in randul popularitatii.

Citește și:

Tot pe lmj.ro, bineinteles, poti gasi si parfumuri consacrate, din categoria “oldies but goldies” precum: apa de toaleta Light Blue de la Dolce&Gabbanna, un parfum al anilor 2000, lansat in anul 2001 chiar. Notele de varf sunt lamaie siciliana, mar, cedru si clopotei; notele de mijloc sunt bambus, iasomie si trandafir alb; notele de baza sunt cedru, mosc si ambra.

Si din 2000, ne intoarcem in vremuri actuale, unde aducem in top: Toy 2 by Moschino. Asa cum ii spune si numele, un parfum jucaus cu aroma de mar, musc, mandarine si magnolie, iar sticla in forma de ursulet se incadreaza perfect cu povestea.

Poti spune ca lmj.ro chiar te poarta in paradis cu parfumul: Paradiso de la Roberto Cavalli, lansat in 2015. Se va potrivi perfect cu vacanta exotica, mai ales cu notele de: citrice, mandarina si bergamot.

Cu note de varf: piersica si citrice, note de mijloc: bujor, trandafir alb, floare de portocal, magnolie si iasomie si note de baza: mosc, cashmeran si paciuli, ne surprinde Yves Saint Laurent Mon Paris Floral, un parfum gata sa incante chiar si cele mai pretentioase simturi.

Citește și:

Acestea au fost doar 5 parfumuri care pot fi gasite pe lmj.ro, te asteptam cu sute de parfumuri de la cele mai cunoscute branduri, pentru cele mai fine gusturi.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.