Setari Cookie-uri

Răsfăț binemeritat cu produsele din gama Cannabis 

Componentă constantă în orice tip de artă, dar și subiect ce se cercetează în permanență chiar și în laborator, frumusețea a fost dintotdeauna o provocare pentru societate.

comunicat de presa

Doctor Fiterman caută, testează și experimentează cele mai eficiente ingrediente pentru întreținerea și potențarea frumuseții naturale, astfel că produsele Cannabis au fost create având la bază un ingredient aparte - uleiul de canabis.

Surprinzător, canabisul este folosit în industria cosmetică încă din anii ‘90. Cercetările din domeniu au relevat că utilizarea zilnică a produselor de îngrijire pe bază de ulei de canabis încetinește semnificativ procesul de îmbătrânire celulară și are un efect energizant, mai ales că mediul înconjurător, stresul cotidian, stilul de viață și poluarea își lasă amprenta asupra pielii.

Gama de produse pe bază de ulei de canabis oferă pielii o capacitate sporită de apărare în fața stresului, dar și hidratare în profunzime, iar produsele din această gamă sunt delicate, plăcute și eficiente.

Citește și:

Loțiunea tonică Cannabis & Acid Hialuronic reduce secreția de sebum, hidratează, echilibrează pH-ul și pregătește tenul pentru aplicarea cremei. Calmează pielea iritată, detoxifică, revigorează, tonifică și conferă o senzație plăcută de prospețime. În plus, aceasta echilibrează pH-ul și pregătește tenul pentru aplicarea cremei. Nu conține alcool sau parabeni.

Serul ten luminos Cannabis & Acid hialuronic este o formulă complexă îmbogățită cu ulei din semințe de canabis și acid hialuronic ultrapur. Acesta stimulează reînnoirea celulară și sinteza de colagen, oferind tenului o mai mare rezistență în fața agresiunilor zilnice. Pielea devine fermă, iar vizibilitatea ridurilor este mult diminuată. Oferă tenului luminozitate imediată și îmbunătățește vizibil aspectul pielii. Acest produs de îngrijire are o textură mătăsoasă ce pătrunde rapid în piele, lăsând tenul catifelat. În plus, te îmbie cu un parfum suav și seducător de magnolie.

Citește și:

Crema de corp Cannabis & Caribbean watermelon învăluie pielea în arome exotice, oferind o senzație plăcută și o stare de bine imediat după aplicare. Reface bariera hidrolipidică de protecție a pielii, combate efectele stresului, ale oboselii și ale poluării zilnice. Are o textură ușoară și mătăsoasă, ce se absoarbe rapid în piele.

Te poți bucura de produsele din gama Cannabis create de Laboratoarele Fiterman achiziționându-le din farmaciile partenere sau direct de aici: https://shopfiterman.ro/ingrijire-personala/gama-cannabis

Pentru mai multe informații și ultimele noutăți din universul produselor noastre te invităm pe: https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman și pe Instagram: https://www.instagram.com/doctorfiterman/

Citește și:

Compania Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 25 de ani de experiență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.