Setari Cookie-uri

Mișcare la sala sau în aer liber? Iată cum poți reduce transpirația

Sport în aer liber sau mișcare la sala de fitness, indiferent ce tip de antrenament preferi, ai făcut alegerea potrivită pentru a-ți ajuta organismul să rămână sănătos și puternic, dar mai ales în echilibru. 

Fie ca alergi în parc sau faci sport la sală, pielea transpirată sau tricoul ud sunt indicatori de antrenament intens și cu siguranță ești familiarizat cu ele. Există însă soluții pentru a te pregăti mai bine pentru transpirația din timpul exercițiilor fizice. Hai să vedem care sunt ele!

ALEGE NATURAL ȘI NU UITA DE HIDRATARE:

  • Poartă îmbrăcăminte adecvată – în care să te simți bine și să nu limiteze mișcările. Confortul îți poate fi dat aici de îmbrăcămintea sport, din materiale cu capacitate de a evacua vaporii de apă ai transpirației.
  • Hidratează-te – consumă lichide și alimente bogate în lichide( fructe și legume), nu doar în zilele de antrenament. Redu consumul de cafeină, evită alcoolul și tutunul
  • Nu aplica machiaj – nu este indicat să acoperi porii cu produse de machiaj. Uită de produsele cosmetice pentru față când faci mișcare.
  • Alege protecție antiperspirantă inspirată de natură – foarte importantă este și găsirea unui antiperspirant care să îți ofere senzația de confort și protecție eficientă împotriva umezelii și a mirosurilor neplăcute. Un deodorant natural fără aluminiu și fără alcool etilic previne iritațiile, senzația de mâncărime sau roșeața.

MAGNEZIUL- MINERALUL MINUNE ÎMPOTRIVA TRANSPIRAȚIEI

Magneziul este un mineral fără de care organismul nostru nu poate funcționa. El joacă un rol vital în perioadele de stres, dar mai ales dacă faci mult sport. Transpirația excesivă poate fi indicator de deficit. Alege să consumi alimente bogate în magneziu, dar folosește și protecție pe bază de magneziu. Astfel, ajuți în problema transpirației atât din interior, cât și de la exterior.

Aplicat la exterior, magneziul derivat natural sub formă de clorură, combinat cu acidul stearic și pH-ul pielii, formează o peliculă rezistentă la apă, oferind protecție antiperspirantă. Procesul este similar cu sărurile de aluminiu, doar că presupune ingrediente active care se găsesc în mod natural în corpul uman.

Plecând de la beneficiile magneziului, dar mai ales de la nevoia de a menține pielea subrațului ferită de umezeală și miros neplăcut, îți prezentăm NIVEA Magnesium Dry și Magnesium Dry Fresh, primele deodorante NIVEA de tip roll-on cu magneziu activ derivat natural care nu conțin aluminiu (ACH) și nici alcool. Inovația acestora constă în faptul că ele funcționează cu clorură de magneziu și reprezintă o alternativă naturală, eficientă, la protecția antiperspirantă pe bază de săruri de aluminiu.

INOVAȚIE CU MAGNEZIU DERIVAT NATURAL

Diferența pe care o face gama Magnesium Dry este că oferă protecția eficientă de care avem nevoie pe parcursul zilei cu toate că nu conține săruri de aluminiu. În plus, Magnesium Dry Fresh și Magnesium Dry au format de tip roll-on, fiind foarte practic și ușor pentru tine să le porți în geanta de antrenament, deci să beneficiezi de protecție împotriva transpirației și prospețime oriunde-ai fi.

ȘTIAȚI CĂ...

... pentru a găsi formulă câștigătoare a Deo Magnesium a fost nevoie de șapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri de cooperare și peste 30 de studii clinice conform protocoalelor recunoscute la nivel internațional?


Kudika
5 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.