Setari Cookie-uri

Îngrijire de la A la Z pentru această toamnă

A venit momentul să ne luăm la revedere de la sezonul cald.

Fie că iubești toamna sau poate vei ofta nostalgic după zilele relaxante pe plajă, rutina ta de beauty poate fi mereu diversificată cu produse must-have în orice moment. Descoperă mai jos recomandările noastre pentru o îngrijire completă în noul sezon.

Îngrijirea profesională a tenului din confortul casei tale

Inovatorul brand FOREO are în portofoliu un produs excepțional, bazat pe o tehnologie avansată - FOREO BEAR. Acest dispozitiv de masaj facial, cu micro-curent, de la marca suedeză de skintech, aduce o nouă perspectivă asupra îngrijirii pielii tale!

Combinând microcurentul cu pulsatiile T-sonice, dispozitivul creeaza fermitate pielii astfel încât să fie mai tânără și mai fină. Stimulii transmiși înmoaie pielea, în timp ce impulsurile T-Sonice eliberează tensiunea musculară a feței și astfel se netezesc liniile fine și ridurile. BEAR are o intensitate a micro-curentului mai puternică, care este potrivită pentru întreaga față și este singurul dispozitiv de îngrijire a piele cu micro-curent din lume, care este echipat cu un sistem anti-șoc pentru un tratament maxim sigur și confortabil.

Citește și:

Dispozitivul inteligent duce starea pielii la un nivel cu totul nou. Tehnologia sa unică întărește pielea, modelează contururile și conferă pielii un aspect tânăr. BEAR are un „plan de exerciții” excepțional de 3 minute numit Total Facial Knockout, care se concentrează în principal pe pomeți, frunte, gât și zona maxilarului. Celelalte patru programe sunt disponibile atunci când utilizați dispozitivul manual.

Dispozitivul FOREO BEAR este disponibil în culoarea fuchsia și acum, de asemenea, exclusiv în versiunea mint pe notino.ro

Ocean Spray-ul de la Maria Nila

Ocean Spray-ul Maria Nila este un produs multifuncțional care poate fi utilizat pentru a crea texturi și bucle naturale părului (beach waves) sau poate fi folosit ca spray de pregătire pentru un “Up-dos” de lungă durată. Acest spray texturizant le va oferi șuvițelor de păr capacitatea suplimentară de care au nevoie pentru un finisaj de lungă durată, iar cu extractele din semințe de floarea soarelui părul primește vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a încuraja o creștere sănătoasă. Ocean Spray-ul Maria Nila este potrivit atât pentru părul mai lung, cât și pentru cel scurt și, datorită concentratului său ridicat de sare naturală, conferă o stilizare rezistentă a părului. Ocean Spray are un miros fructat de mere și caise, cu un ușor parfum citric.

Citește și:

Aplică Spritz Ocean Spray pe părul umed înainte de uscare. Dacă preferi un finisaj mai natural, lasă părul să se usuce fără a utiliza instrumente de coafare.

Produsele Maria Nila se găsesc în exlusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro

Pune-ți o dorință, Angel Gold by Victoria’s Secret

Lasă-te purtată de magia toamnei cum se cuvine. Reintrodus la cerere publicului, parfumul Angel Gold este ca un cer plin de stele. Sclipitor și vesel, este cea mai strălucitoare lumină pe cerul nopții. Cel mai nou produs din colecția de parfumuri Angel Fine by Victoria’s Secret. Acest parfum este o constelație orbitoare de fructe strălucitoare și aur cald. Explozia radiantă de bergamotă te învăluie pentru o prospețime elegantă. Inima parfumului înflorește cu luxurianta Gardenia, pentru un efect floral. Moscul înconjoară parfumul cu o delicatețe reconfortantă - adăugând o căldură fără greutate și o atingere de aur.

Citește și:

Descoperă noutățile în materie de beauty în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City sau pe site-ul www.victoriassecretbeauty.ro și găsește-ți produsele favorite!

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.