Nivea lanseaza deodorantele Magnesium Dry

Deodorantele NIVEA Magnesium Dry au o formulă inovatoare pe bază de magneziu activ derivat natural, cu 0% aluminiu și 0% alcool. Produsele din noua gamă asigură protecție inspirată de natură împotriva transpirației și hidratare a pielii subrațului, pe care te poți baza până la 48H.

comunicat de presa

Plecând de la beneficiile magneziului, dar mai ales de la nevoia de a menține pielea subrațului ferită de umezeală și miros neplăcut, NIVEA lansează pe piață Magnesium Dry și Magnesium Dry Fresh, primele deodorante NIVEA de tip roll-on cu magneziu activ derivat natural care nu conțin aluminiu (ACH) și nici alcool. Spre deosebire de antiperspirantele convenționale, noua gama deo funcționează cu clorură de magneziu în loc de săruri de aluminiu.

Folosirea de produse cât mai naturale a devenit un obicei al multor oameni. NIVEA sprijină o astfel de alegere și tocmai de aceea propune Magnesium Dry. Obiectivul de la care pleacă noua gamă cu magneziu este acela de a avea o alternativă naturală, eficientă, la protecția antiperspirantă pe bază de săruri de aluminiu. Noile deodorante sunt rezultatul a șapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri de cooperare și peste 30 de studii clinice conform protocoalelor recunoscute la nivel internațional.”, a declarat Dr. Robert Klauck, manager global Departamentul de producție deodorante NIVEA.

Retail jobs

DEODORANT ROLL-ON MAGNESIUM DRY FRESH de la NIVEA

Noul deodorant, care nu conține aluminiu și nici alcool, oferă o senzație intensă de prospețime, cu un parfum revigorant, de durată. Protejează până la 48H împotriva umezelii și mirosului neplăcut, lasă pielea subrațului uscată și confortabilă.

DEODORANT ROLL-ON MAGNESIUM DRY de la NIVEA

Oferă îngrijire delicată a pielii subrațului, cu o senzație plăcută de confort uscat. Este complet fără aluminiu și alcool, astfel că previne iritațiile, mâncărimea sau roșeața. Protejează până la 48H împotriva umezelii și mirosului neplăcut.

Diferența pe care o face gama Magnesium Dry este aceea că nu oferă doar control eficient al mirosurilor, ci si al transpiratiei. Cu toate că nu conține săruri de aluminiu, oferă protecția eficientă de care avem nevoie pe parcursul zilei – datorită formulei inovatoare, pe bază de Magneziu activ derivat natural. Acesta este cel mai important beneficiu, care deosebește gama de alte produse pe bază de magneziu de pe piață.

Noile deodorante sunt, de asemenea, fără microplastic (conform definiției UNEP), iar lansarea lor face parte din obiectivul NIVEA de a folosi, la nivel global, materiale naturale în tot mai multe dintre produse.

În România, deodorantele Magnesium Dry pot fi găsite în magazinele retailerilor - Carrefour, Kaufland, Auchan, DM, Mega Image și online – pe Emag.ro.

Prețul recomandat este de 15,2 lei.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri