Setari Cookie-uri

Îngrijirea cu cosmetice coreene - mit sau realitate?

Produsele cosmetice coreene au o lungă tradiție. Frumusețea femeilor coreene şi pielea, fină porțelanată au fost admirate din cele mai vechi timpuri de călătorii şi negustorii care poposeau pe acele meleaguri.

În prezent ritualurile de îngrijire ale femeilor coreene au captat atenţia multor celebrităţi, a multor persoane publice şi a oamenilor obișnuiți care doresc să beneficieze de îngrijire optimă pentru piele. Sunt şi voci care contestă eficiența acestor produse, susţinând că factorul genetic este decisiv, iar frumusețea coreencelor se datorează moştenirii genetice. Ne-am propus să descoperim ce este mit şi ce este realitate, vorbind de rutina de îngrijire zilnică cu cosmetice coreene.

Cosmetice coreene - sunt eficiente doar în cazul persoanelor cu origini asiatice

Unul dintre cele mai răspândite zvonuri legate de cosmeticele coreene este că sunt eficiente doar asupra persoanelor cu origini asiatice. Este cert, că fiind produse de îngrijire regionale sunt utilizate de un număr foarte mare de femei cu origini asiatice. Totuși, acestea au captat şi popularitatea doamnelor şi a domnişoarelor din Europa, America, Canada, Rusia, Australia şi multe alte regiuni ale lumii. Milioane de femei au descoperit efectele benefice ale cosmeticelor coreene, tenul acestora fiind la fel de luminos ca al femeilor din Coreea.

Citește și:

Cosmeticele coreene pe baza de ulei îngraşă tenul

Un alt zvon ce trece pe la urechile multora este ca produsele cosmetice coreene pe bază de ulei îngrăşă tenul. Greșit ne spun specialiştii în dermatologie. Produsele pe bază de uleiuri au eficiență mai ridicată faţă de soluţiile micelare de îndepărtare a impurităților. Uleiurile au proprietatea de a atrage murdăriile, lăsând astfel pielea curată, în plus au în compoziţie nutrienți valoroși care hrănesc celulele dermice. Produsele coreene pe baza de ulei folosesc uleiuri non-comedogenice, ceea ce înseamna că riscul de a forma puncte negre sau comedoane este redus.

Dacă introduci în rutina zilnică produse anti-aging pielea va îmbătrâni rapid!

Un alt mit legat de cosmetice coreene este că ar îmbătrâni pielea dacă sunt introduse în rutina de îngrijire prea devreme. Greşit, atrag atenţia specialiştii! Aceştia recomandă utilizarea de loţiuni, creme şi seruri cu acid hialuronic şi vitamina C chiar de la 20 de ani. Aceştia susţin că aşa previi îmbătrânirea, ajutând derma să îşi păstreze aspectul luminos, elasticitatea şi starea de sănătate. Dermatologii sunt de părere că este mai dificil să repari ridurile decât să previi apariţia acestora. Deci cosmeticele coreene cu acid hialuronic şi vitamina C sunt indispensabile din ritualul de îngrijire.

Citește și:

Produsele de îngrijire DD'ell Cosmetics sunt gândite să răspundă tuturor solicitărilor, fiind soluţii potrivite pentru persoanele cu ten normal, matur, obosit, uscat, gras sau atopic. Au în compoziţie ingrediente atent selectate şi nu conțin ingrediente iritante precum: alcool, parfum, parabeni, sulfați sau gluten.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.