Setari Cookie-uri

La început de toamnă, gama HYSÉAC de la Uriage este aliatul unui ten fără imperfecțiuni

După o vară plină, Uriage vine în ajutorul tenului acneic cu gama de produse HYSÉAC.

comunicat de presa

Factori externi precum soarele excesiv dăunează tenului, în special când efectele nocive acestuia sunt combinate cu umezeală, poluare și un nivel ridicat de praf. Cel mai des, rezultatele constau în pori blocați, inflamare subcutanată și un ten cu imperfecțiuni. Toamna este sezonul în care trebuie să ne răsfățăm tenul cu o rutină de îngrijire adecvată nevoilor acestuia, iar Uriage oferă soluțiile adecvate.

Produsele din gama HYSÉAC se adresează tuturor tipurilor de acnee, de la formele ușoare până la cele severe și este recomandată atât adolescenților, cât și adulților care nu doresc să renunțe la plăcerea unei rutine zilnice. Acneea afectează 4 din 5 adolescenți, dar și 40% dintre femeile adulte, având adesea un impact negativ și la nivelul stimei de sine. Produsele din gama HYSÉAC sunt îmbogățite cu 3 patente exclusive și ingrediente cunoscute pentru eficacitatea lor în lupta împotriva acneei:

Citește și:
  • MPA-REGUL – reduce microbiofilmul format de bacteriile C.acnes patogene reponsabile de apariția acneei;
  • TLR2-REGUL – calmează răspunsul inflamator;
  • LICORICE – reglează excesul de sebum și matifiază luciul nedorit;
  • Complexul AHA – acid malic, glicolic și lactic – are un efect de exfoliere, iar acțiunea lor cheratolitică netezește suprafața cutanată neuniformă și previne înfundarea porilor.

Uriage propune o rutină de îngrijire în patru pași simpli:

Pasul 1 – HYSÉAC Gel de curățare – este un produs de curățare cu triplă acțiune: anti-seboreică, anti-bacteriană, anti-inflamatorie ce elimină impuritățile și toxinele fără a lăsa pielea grasă. Este primul pas în rutina de îngrijire zilnică deoarece îndepărtează machiajul în timp ce calmează tenul și îi păstrează nivelul de hidratare.

Citește și:

Pasul 2 – HYSEAC Loțiune Tonică – reduce dimensiunea porilor și excesul de sebum. Datorită ingredientelor precum acidul glicolic și acidul lactic, cât și a apei termale Uriage, aceasta are un rol purifiant și micșorează dimensiunea porilor, îmbunătățind textura pielii datorită acțiunii cheratoreglatoare. Se utilizează pe față și trunchi.

Pasul 3 - HYSÉAC Serum Anti-imperfecțiuni - reduce imperfecțiunile și are o eficiență dovedită după 7 zile de utilizare, conform studiilor clinice efectuate. Cu acțiune anti-recidivă, ajută la redarea luminozității tenului. Conține ingrediente active concentrate precum lactat de Zinc, complex AHA 6% (acid glicolic, lactic și malic), P-REFINYL®, TLR2 REGUL, MPA REGUL, dar și apă termală Uriage.

Citește și:

Pasul 4 - HYSÉAC Mască purifiantă peel-off – Acesta este un pas din rutina de îngrijire care trebuie efectuat o dată pe săptămână. Masca combină ingredientele active purificatoare într-o textură ultra-inovatoare peel-off pentru a obține rezultate vizibile de la prima utilizare; are acțiune puternic seboreglatoare și un efect anti-luciu datorat unor ingrediente precum P-REFINYL®, KAOLIN, zinc, derivate de acid malic. Exfoliază ușor și reduce dimensiunea porilor.

Gama HYSÉAC este adaptată la toate tipurile de piele predispusă la acnee, răspunzând atât nevoilor persoanelor adulte, cât și ale adolescenților. Eficacitatea ingredientelor este completată de texturi inovatoare, care oferă o experiență senzorială deosebită. Toate produsele sunt disponibile online și în farmacii.

Citește și:

Despre Uriage

Din 1992, Laboratoarele Dermatologice Uriage fructifică zilnic beneficiile apei termale Uriage în tratamente și produse dermatologice de îngrijire a pielii ce au la bază Apa Termală Uriage, o apă cu o mineralitate unică în lume (11g/litru) ce izvorăște din inima Alpilor francezi. În România, brandul Uriage este distribuit de ND MEDHEALTH, o companie farmaceutică cu o gamă completă de servicii menite să faciliteze accesul pe piața farmaceutică din România a brandurilor de sănătate și frumusețe, cu o experiență de peste 10 ani.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.