Setari Cookie-uri

Nou în colecția Fresh&Glow! Mască & Scrub 3-in-1 Dead Sea SABON

Noua mască & scrub 3-în-1 Dead Sea de la SABON reunește daruri purificatoare ale naturii într-o formulă exclusivă de detoxifiere multi-acțiune, infuzată cu 90% ingrediente naturale de la Marea Moartă. (200 ml)

Comunicat de presa

Exfoliantele și măștile sunt ambele alegeri populare când vine vorba de curățarea tenului, dar această combinație unică mască & scrub duce ritualul de îngrijire a pielii la un nivel superior. Nuanța întunecată, dramatică, a celebrului nămol negru din Marea Moartă dezvăluie o textură incredibil de bogată și o capacitate de curățare a pielii aproape miraculoasă.

Utilizată în doi pași, masca & scrubul 3-în-1 Dead Sea îndepărtează eficient impuritățile și curăță porii, ajutând la diminuarea petelor și prevenirea imperfecțiunilor, rafinarea texturii pielii și dezvăluirea unui ten pur, proaspăt, cu o strălucire aparte, pentru care însăși divina Cleopatra ar fi invidioasă!

Aplică produsul ca o mască și așteaptă zece minute pentru ca ingredientele active să-și înceapă magia în straturile profunde ale pielii. Adaugă puțină apă și masează ușor, pentru a obține o textură delicată, cremoasă, înainte de clătire.

Citește și:

Dezvăluie o piele impecabilă în doar 10 minute: adio aspect tern, bun venit strălucire fără cusur!

COMORILE DE LA MAREA MOARTĂ

Având rădăcini în vechile legende ale punctului de cea mai joasă altitudine de pe glob, fascinanta Mare Moartă ne captivează de milenii și ne încântă cu frumuseațea sa unică și cu puterea sa miraculoasă de vindecare.

Această oază uluitoare din Orientul Mijlociu, aflată la mai mult de 423 de metri sub nivelul mării, este o comoară ce ascunde 21 de minerale și micronutrienți esențiali, inclusiv o concentrație remarcabilă de magneziu, de 15 ori mai ridicată decât a oricărei alte mări.

Atragând oameni din întreaga lume, de la regina Cleopatra, în urmă cu mii de ani, până la pasionații de wellness de astăzi, mediul curat și bogat în oxigen din zona Mării Moarte este ideal pentru reîncărcarea trupului și a sufletului cu o vitalitate reînnoită. Acum poți integra această experiență naturală minunată în ritualul tău de îngrijire a pielii.

Citește și:

SECRETUL DIN SPATELE UNEI FORMULE UNICE

Bogată în ingrediente naturale vegane din Marea Moartă, această formulă nu usucă și sporește luminozitatea, îmbogățind pielea cu minerale puternic penetrante, pentru un ten cu zero defecte. Rețeta unică reunește patru elemente din Marea Moartă:

Alge din Marea Moartă (Dunaliella Salina) – Aceste micro-alge s-au adaptat pentru a trăi în condițiile unice ale Mării Moarte, oferind o protecție eficientă împotriva poluării și daunelor provocate de factorii nocivi de mediu. Bogate în proteine vitale, lipide și vitamine, acționează pentru a păstra hidratarea și pentru a spori vitalitatea pielii.

Apă de la Marea Moartă – Bogată în mod natural în minerale esențiale, apa din Marea Moartă hrănește pielea și-i oferă toți micronutrienții de care are nevoie pentru un metabolism optim, echilibrat. Aceste elemente naturale prețioase lucrează împreună pentru a menține sănătatea și strălucirea pielii.

Citește și:

Nămol de la Marea Moartă – Extras din adâncurile Mării Moarte, acest faimos nămol negru este bogat în special în magneziu, sodiu, potasiu și calciu, precum și în siliciu natural. Puterea sa de detoxifiere asigură o curățare profundă a pielii, deoarece absoarbe excesul de sebun, decongestionează porii și previne imperfecțiunile.

Diatomit – Compus din alge microscopice fosilizate din regiunea Mării Moarte, cu un efect natural de curățare - îndepărtează delicat celulele moarte și rafinează textura pielii, pentru un ten mai catifelat și neted.

Celelalte produse ale colecției Fresh & Glow

Noua mască & scrub 3-în-1 Dead Sea completează acum deja iubita colecție Fresh & Glow ce cuprinde exfoliante și produse de curățare create pentru a dezvălui o nouă piele, mai proaspătă și mai luminoasă.

Citește și:

Ulei demachiant (200 ml)

O textură unică ce transformă uleiul în lapte, în contact cu apa. Acest demachiant blând oferă o senzaţie de piele perfect curată, revigorată, moale şi hidratată, fără a lăsa un finiş gras.

Mască-gel Florală (125 ml)

Oferă instantaneu pielii o super senzaţie de hidratare şi supleţe, datorită combinaţiei unice de trei extracte de trandafir: petale de flori adevărate, extract de trandafir de Jericho şi apă de roze.

Săpun de față solid (125 g)

Un săpun luxos şi blând cu tenul, ce produce o spumă bogată, mătăsoasă, care curăţă pielea fără a o usca, lăsând-o fină, moale şi reîmprospătată.

Exfoliant 2 in 1 pentru față – Mentă energizantă / Lavandă relaxantă (200 ml borcan/60 ml tub)

Prin exfoliere și eliminarea delicată a impurităților și a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de Jojoba, pielea rămâne impecabil de curată, stimulată și purificată, tenul devine luminos și plin de prospețime.

Citește și:

Noul exfoliant pentru față nu conține parfum și este disponibil în două versiuni aromatizate în mod natural, cu două efecte diferite asupra pielii - mentă energizantă și lavandă relaxantă.

Exfoliantul cu mentă este îmbogățit cu cristale naturale mentolate ce oferă pielii vitalitate, prospețime, plus o senzație de răcorire imediată, în timp ce exfoliantul cu aromă de lavandă conține ulei esențial obținut din planta celebră pentru efectul său calmant.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.