Setari Cookie-uri

AVON lansează ANEW RENEWAL POWER SERUM, produsul îmbogățit cu Protinol™ care are un efect vizibil de întinerire în 7 zile

AVON lansează noul ser de față ANEW RENEWAL POWER SERUM, un produs de îngrijire a pielii cu efect de întinerire în numai 7 zile de utilizare. Cel mai recent produs lansat de compania AVON în cadrul gamei ANEW are la bază tehnologia patentată și câștigătoare de premii internaționale, Protinol™, care stimulează producția de colagen pentru a restabili fermitatea și hidratarea pielii, și Niacinamidă. Acest mix de ingrediente amplifică puterea pielii de a atinge rezultate performante. 

comunicat de presa

Ingredientul activ al serului ANEW cu exclusivitate globală, Protinol™, este cel care fortifică tenul cu ajutorul unui boost dublu de colagen, în timp ce Niacinamida netezește suprafața tenului, combate roșeața și reduce aspectul porilor. Un beneficiu auxiliar al Niacinamidei este de a proteja colagenul din piele și de a ajuta la reînnoirea stratului de piele de la suprafață.

Beneficiile principale ale ANEW RENEWAL POWER SERUM sunt de diminuare a multiplelor semne specifice unui ten cu tendință de îmbătrânire și au fost observate de către 100% din femeile care au participat la testarea clinică. În numai 7 zile de utilizare, pielea are un aspect mai luminos, o textură vizibil netezită, cu aspectul porilor diminuat în timp ce ridurile fine sunt șterse cu buretele. Rezultatul: un ten radiant, elastic și cu aspect puternic și sănătos.

Citește și:

7 rezultate impresionante în numai 7 zile de utilizare:

  • 86% din femei au remarcat o diminuare în aspectul ridurilor fine
  • 92% din femei au observat un aspect mai ferm al pielii
  • 92% din femei au notat un aspect vizibil netezit al tenului
  • 96% din femei au menționat că au descoperit o luminozitate sporită a tenului
  • 95% din femei au remarcat aspectul porilor diminuat
  • 93% din femei au simțit pielea mai puternică
  • 93% din femei au observat un aspect mai elastic al tenului

Serul ANEW RENEWAL POWER este destinat tuturor tipurilor de ten și face parte din rutina de îngrijire cotidiană a unui ten matur.

Spotul TV al ANEW RENEWAL POWER SERUM poate fi vizionat aici, iar produsele pot fi comandate pe site https://www.avon.ro/

Despre AVON

AVON este prezent de peste 23 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.