Setari Cookie-uri

Merz Spezial - un ritual de îngrijire la superlativ în sezonul rece

Indiferent de vârstă, hidratarea este baza oricărui ritual de îngrijire al femeilor, cu atât mai mult în sezonul rece, când vremea răcoroasă este neprietenoasă, afectând pielea, părul, unghiile... 

O piele luminoasă și catifelată, un păr dens și viguros, unghii puternice și sănătoase se obțin atât cu un stil de viață echilibrat, cât și cu un ajutor suplimentar, atât din exterior – cu produse de îngrijire, cât și din interior - cu suplimente special create pentru această misiune.

Dacă vă întrebați căror ingrediente să acordați atenție atunci când alegeți un produs destinat îngrijirii pe timpul sezonului rece, invariabil veți primi următorul răspuns: minerale, vitamine și acidul hialuronic.

Acestea se regăsesc în două dintre produsele de top ale brandului Merz Spezial, companie germană cu tradiție de peste un secol în industria farmaceutică și o lungă experiență în domeniul frumuseții.

Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse conține o combinație unică de acid hialuronic, suc de aloe, glucozamină marină și extract de alge marine. Pe măsură ce formula inovatoare de cremă tip mousse se absoarbe, ingredientele active sunt transportate profund în piele.

Citește și:

Principala acțiune este de hidratare în profunzime și poate fi observată prin: efectul imediat de hidratare și revigorare, aspectul întinerit al tenului si stimularea producției de acid hialuronic din organism.

Studiile au arătat că, după doar două săptămâni de utilizare, Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse oferă protecție de 100% împotriva deshidratării, are efect de întinerire și strălucire.*

Merz Spezial Dragee este un supliment alimentar cu vitamine și minerale, pentru o piele hidratată și frumoasă, păr strălucitor și unghii sănătoase. Conține combinația unică de vitamine și oligoelemente, substanțe ce se regăsesc în mod natural în organism și care au rolul de a menține sănătatea și integritatea părului, a pielii și a unghiilor.

Citește și:

Merz Spezial este o companie farmaceutică cu tradiție încă din 1908, cu departament intern de cercetare și dezvoltare, fiind unul dintre cei mai importanți jucători la nivel global în dezvoltarea de produse de înfrumusețare, extrem de eficiente, în baza unor concepte inovative pe bază de principii active unice și brevetate, sloganul companiei fiind “Frumusețea înseamnă inovație”.

Merz Spezial este brandul Nr. 1 în Germania, în piața de dermatocosmetice și produse de frumusețe.

Mai multe detalii despre produse puteți găsi pe Facebook

*studiu științific efectuat de 21 participanți care folosesc produsul de două ori pe zi pentru 2 săptămâni. Gradul de absorbție în piele este calculat pe baza răspunsurilor participanților și hidratării pielii

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.