Setari Cookie-uri

Redescoperă frumusețea naturală a genelor cu Nu-Cil™ Eyelash Enhancing Serum 

Încă din cele mai vechi timpuri, genele dese, voluminoase și cu aspect definit sunt considerate un atribut al frumuseții feminine. Acestea subliniază frumusețea naturală a ochilor, oferind privirii un aer seducător, expresiv și pătrunzător. 

Nu e de mirare că atât în industria cinematografică, a modei, cât și în viața de zi cu zi sunt folosite tot felul de trucuri, pentru a crea o privire mai atrăgătoare prin intermediul unor gene mai bogate. Pe termen lung, toate aceste artificii de frumusețe pot avea un impact negativ și de multe ori ireversibil asupra frumuseții naturale a genelor.

Renumita companie Obagi Medical lansează tratamentul inovator Nu-Cil Eyelash Enhancing Serum, ce susține aspectul natural de gene mai pline, mai dese și mai voluminoase.

Nu-Cil Eyelash Serum este conceput pentru a viza faza de creștere a ciclului genelor, sprijinind îmbunătățirea globală a genelor. Și asta pentru că, în timp, ritmul de creștere și regenerare poate fi modificat de factori precum hormoni, nivelul de stres sau procesul de îmbătrânire, care determină o scădere a volumului, densității, stării și pigmentului.

Citește și:

Având la bază tehnologia NouriPlex ™, un amestec unic de 4 ingrediente cheie - Biotină, Pantenol, Hialuronat de sodiu și Dehidrolantanoprost, serul hrănește genele pentru un aspect vizibil îmbunătățit, cu rezultate care evoluează continuu, zi de zi.

Mai multe informații despre modul de folosire, felul în care acționează și rezultatele ce pot fi obținute cu Nu-Cil™ Eyelash Enhancing Serum găsiți pe site-ul www.obagi.ro.

De asemenea, pentru noutăți despre produsele Obagi prezente pe piața din România vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook: www.facebook.com/ObagiMedicalRomania

și cea de Instagram: www.instagram.com/obagimedicalromania

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.