Setari Cookie-uri

Întinerire vizibilă cu tratamentul bioregenerator Profhilo

Illuma Clinique își dezvoltă portofoliul de servicii prin introducerea aduce pe piața românească tratamentului revoluționar Profhilo pentru rejuvenarea cutanată rapidă: după numai trei luni de tratament, adâncimea ridurilor este redusă cu 30%!

Teoretic, îmbătrânirea frumoasă este acum un ideal tot mai ușor de atins grație progreselor făcute de medicina estetică. Practic, nu toate procedurile de gen se soldează cu rezultate fericite care păstrează fizionomia tratată în limitele naturalului; aceasta se întâmplă din multiple motive legate de procedura în sine, unul fiind tipul de substanță folosită în decursul tratamentului.

Alexandra Crâșmaru, fondator și manager Illuma Clinique, și-a dorit să ofere pacienților clinicii românilor un serviciu de rejuvenare facială cu aspect natural și armonios, atât femeilor, cât și bărbaților, persoanelor mature, dar și tinerilor începând cu vârsta de 20 de ani care se confruntă cu probleme ale tenului.

Citește și:

„Suntem extrem de încântați de rezultatele obținute cu tratamentul Profhilo destinat refacerii sau îmbunătățirii texturii pielii. După numai două săptămâni de tratament, activitatea natural antioxidantă a pielii cunoaște o creștere cu 40%, iar după trei luni – adâncimea ridurilor este redusă cu 30%”, a declarat Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique.

Tratamentul Profhilo este un produs ce bazat are la bază o tehnologie de complecși hibrizi stabili, formați din acid hialuronic cu masă moleculară mică și, respectiv, masă moleculară mare, care permit obținerea unei concentrații de hialuronic de neimaginat până de curând: 64 mg AH/2 ml produs. Acest acid hialuronic biotehnologic are cel mai înalt grad de puritate, fără aditivii chimici pe care îi conțin substanțele filler bazate pe așa-numitul „acid hialuronic cross-linked”, folosit la scară largă astăzi în procedurile estetice.

Citește și:

Un alt avantaj al Profhilo este predominanța fluidității asupra elasticității, ceea ce face ca produsul să se distribuie uniform în întreaga zonă tratată. Combinația celor două tipuri de molecule de acid hialuronic din Profhilo acționează asupra pielii pentru:

• Bioregenerare: acidul hialuronic cu masă moleculară mică stimulează producția endogenă de colagen;

• Efect de fermitate: acidul hialuronic cu masă moleculară mare acționează pe pielea cu laxitate, remodelează țesutul și, totodată, o protejează prin refacerea integrității barierei hidro-lipidice de protecție.

În ce constă tratamentul: în injectarea produsului prin cinci puncte strategic plasate de-o parte și de alta a feței (zonele malară și submalară, de la pomeți la mandibulă). Aceste cinci puncte au fost stabilite strategic în zone care nu prezintă vase mari de sânge sau ramificații nervoase importante, așadar cu riscuri minime pentru pacient și cu efecte maxime în difuziunea acidului hialuronic, mai ales în zona mandibulară. Injectarea nu presupune durere.

Citește și:

Cât durează efectuarea tratamentului: protocolul standard al Profhilo prevede trei ședințe de tratament efectuate la interval de o lună, iar o ședință durează maxim jumătate de oră. Repetarea tratamentului este recomandată anual, într-un număr de ședințe stabilit de medicul specialistul care face injectarea.

Ce se întâmplă după tratament: trebuie evitate expunerea la soare, solar sau temperaturi extreme, dar și efortul fizic timp de o săptămână. Timp de cel puțin 24 de ore după injectare zona trebuie să rămână curată, fără machiaj, iar procedurile dentare sau alte proceduri estetice sunt interzise în următoarele 14 zile. De asemenea, se recomandă încetarea fumatului pentru cel puțin 72 de ore de la procedură pentru că nicotina accelerează resorbția acidului hialuronic. Rezultatul final al tratamentului se observă în decurs de 7-10 zile.

Citește și:

„Grație concentrației de trei ori mai ridicată față de produsele injectabile obișnuite, Profhilo hidratează, umple și susține țesuturile cu laxitate crescută. Mai mult: produsul stimulează pielea să sintetizeze singură acidul hialuronic, cu un efect în cascadă asupra producției de colagen și elastină”, explică Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique.

***

Infiintata in 2020, Illuma Clinique este o clinica dermato-estetica, dedicata serviciilor de dermatologie, estetica faciala, epilare definitiva si remodelare corporala, totul cu un focus pe echipamente inovatoare, de ultima generatie si personal dedicat. Brandul este construit in jurul conceptului de sanatate si frumusete a pielii, cu focus pe protocoale estetice minim-invazive, inovatoare. Filosofia pe scurt: Illuma Clinique, pentru sanatatea si frumusetea pielii tale!

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    21 Noiembrie 2021
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.