Setari Cookie-uri

Advertorial Cum să folosești corect un iluminator pentru ten în machiajul de zi?

Iluminatorul este produsul de machiaj care poate adăuga un plus de strălucire tenului tău și care poate evidenția trăsăturile într-un mod cât mai natural. Acest produs îi va oferi feței vitalitate și un aspect luminos.

Fie că folosești un iluminator lichid, unul sub formă de cremă, pudră sau sub formă de stick, important este să ştii cum anume să-l aplici, pentru a avea la rândul tău acel ten care pare să strălucească. Într-adevăr, particulele strălucitoare reflectă lumina şi scot şi mai mult în relief zonele proeminente ale feţei.

Iată trei moduri în care poți folosi iluminatorul lichid!

Amestecat în fondul de ten, iluminatorul poate crea acel efect de piele sănătoasă și radiantă. Pune 1-2 picături în fondul de ten și vei obține acea senzație de naturalețe și strălucire.

Aplicat în punctele cheie. Specialiștii din domeniul frumuseții recomandă aplicarea iluminatorului în următoarele zone: deasupra pomeților, pentru a-i pune în evidență, sub ochi, pe bărbie, în centrul frunții, pe buza superioară, sub sprâncene și de-a lungul liniei nasului, pentru a-l face să pară mai subțire.

Înainte de fondul de ten. Dacă ești posesoarea unui ten normal, fără tendințe de îngrășare, poți aplica iluminatorul lichid înaintea fundului de ten. Efectul obținut va fi acela de glow skin. Atenție însă! Fondul de ten trebuie să aibă o acoperire mică sau medie. Altfel, efectul iluminatorului va fi vizibil diminuat.

Idei pentru un machiaj simplu de zi

Suntem mereu în contratimp, iar ideea de a obține un make-up de zi în doar câteva minute surâde oricărei femei. Atenție însă! Un machiaj de zi trebuie caracterizat prin naturalețe, rezistență și camuflarea imperfecțiunilor tenului.

Așadar, baza de machiaj este primul produs care nu trebuie să lipsească din trusa ta de frumusețe. Primer-ul face mai mult decât să sporească rezistenta make-up-ului. Uniformizează tenul, îl pregătește pentru machiaj, echilibrând producția de sebum.

Iluminatorul lichid perlat pentru față Skin Glow de la Cupio este produsul de care te vei îndrăgosti. El poate fi purtat singur sau amestecat în alte produse și se poate aplica atât pe față, cât și pe corp. Poți opta și pentru palete iluminatoare de farduri.

Pe lângă produsele cosmetice profesionale, pentru a obține un look remarcabil, trebuie să folosești și pensule de calitate superioară. Atunci când vrei să achiziționezi o pensulă pentru iluminator, asigură-te că alegi un model realizat din păr natural cu dimensiuni potrivite pentru aplicarea acestui produs. Ai grijă, însă, si la cantitatea de produs folosită. Nu încărca pensula cu produs, ci aplică o cantitate suficienta pentru a-ți oferi strălucire.

Corectorul este și el un MUST în machiajul de zi. Alege unul cu o nuanță mai deschisă decât pielea ta și îl poți aplica în formă de triunghi în zona cearcănelor și local pe urme de acnee sau pe roșeață. Completează cu un fond de ten pe care îl poți aplica direct cu degetele, pentru un plus de naturalețe.

Pentru machiajul de zi optează pentru un fard în nuanțe de nude. Poți alege bej sau cafea dacă ai ochii căprui, nisipiu, pentru ochii negri, auriu, pentru ochii verzi și nuanța șampaniei, dacă ești posesoarea unei perechi de ochi albaștri.

Aplică apoi un strat de mascara, pentru a oferi o tușă de mister privirii tale și un blush în ton cu restul machiajului. Pentru blush, este indicat să alegi o nuanță deschisă, în tonuri de roz. Folosește o perie specială și aplică produsul cu mișcări circulare pe pomeți.

Nu uita de ruj! Alege nuanțe pale, potrivite machiajului de zi. Evită culorile stridente, pentru că orice machiaj de zi trebuie să fie cât mai natural și simplu de realizat.


Kudika
8 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.