Setari Cookie-uri

5 trucuri îndrăznețe prin care iți poți schimba radical înfățișarea

Nu ești mulțumită de aspectul tău fizic sau te-ai plictisit să abordezi același look zi de zi? Îți prezentăm cinci trucuri prin care îți poți schimba radical înfățișarea, astfel încât să radiezi de încântare și să ai încredere în tine.

Inspiră-te din sfaturile de mai jos și schimbă modul în care arăți.

  1. Lentile de contact colorate

Cu dioptrii sau doar cu rol estetic, lentilele de contact colorate îți pot transforma ochii din căprui în albastru, spre exemplu. Sunt multe nuanțe din care poți alege, potrivite pentru o singură utilizare sau pentru purtare zilnică.

Încearcă lentilele de contact colorate de la Lensa.ro și reinventează-ți look-ul. Optează pentru o culoare naturală a ochilor sau, din contră, îndrăznește să porți de Halloween lentile albe sau turcoaz. Surprinde-ți prietenii sau fă ședințe foto inedite cu ochi violet sau roșii.

  1. Aranjează-ți diferit părul

O schimbare mare pentru aspectul tău poate fi modul în care îți aranjezi părul în viața de zi cu zi sau o nouă tunsoare potrivită fizionomiei tale. De asemenea, poți recurge la extensii sau peruci din păr natural, care să îți ofere, temporar, exact transformarea de care ai nevoie.

Citește și:

Mai mult, îți poți vopsi părul într-o culoare pe care n-ai încercat-o până acum. Pentru un pas radical, alege combinație de nuanțe complementare sau una stridentă, dar care să fie în armonie cu pielea ta.

  1. Schimbă forma sprâncenelor

Cu siguranță, forma sprâncenelor influențează aspectul tău, așa că poți încerca să le porți diferit ca până acum. Lasă-le mai groase sau mai subțiri, mai arcuite sau mai drepte, astfel încât să completeze perfect forma feței tale.

În plus, alege să le vopsești într-o altă nuanță față de cea cu care ești obișnuită, dar ai grijă să fie ideală carnației și culorii părului tău. De asemenea, optează pentru sprâncene tatuate sau, dimpotrivă, pentru unele cu aspect natural, astfel încât să descoperi ce efect au asupra look-ului tău.

Citește și:
  1. Conturarea feței cu machiaj

Dacă vrei o schimbare rapidă și sesizabilă, o poți obține prin modul în care aplici produsele de machiaj. Folosește contur pentru a scoate în evidență trăsăturile chipului și pentru a da iluzia unei fețe suple. Mai mult, cu un ruj potrivit și culori vii pentru pleoape poți evidenția buzele și ochii.

Pentru a atrage atenția către privirea ta, aplică gene false, lungi, dese și curbate. În schimb, dacă dorești un look natural, dar care să îți accentueze ochii, vopsește-ți genele la salon într-un negru intens.

  1. Abordează alt stil vestimentar

Pentru o transformare vestimentară radicală, ieși din tiparele tale obișnuite. Schimbă croiurile, culorile și stilul pe care îl abordai până acum. Alege articole care să se potrivească personalității și corpului tău, dar pe care nu ai îndrăznit încă să le porți sau pe care doar le-ai ocolit în magazine.

Citește și:

De asemenea, diversifică tipurile de bijuterii, genți sau pantofi din garderoba ta. Adaugă accesorii ținutelor tale într-un mod pe care nu l-ai experimentat încă. De exemplu, încalță-te cu tocuri la o ținută sport sau cu teniși la o rochie elegantă, peste care poți să pui o geacă de blugi. Totuși, ai grijă ca piesele să se potrivească între ele.

Schimbă-ți înfățișarea cu lentile de contact colorate, cu un alt mod de a-ți aranja părul și sprâncenele sau cu un stil vestimentar diferit și un machiaj care să-ți contureze trăsăturile. Dacă vrei ca transformarea să fie de efect, aplică toate trucurile prezentate în articol sau cât mai multe dintre acestea.

Photo by Amir Seilsepour on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.