Setari Cookie-uri

Advertorial EPILAREA DEFINITIVĂ- TOP 10 ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Epilarea definitivă a devenit un tratament din ce în ce mai popular, atât printre femei, cât și printre bărbați, fiind vorba de servicii de îngrijire personală unisex, ce tratează atât părul nedorit, cât și foliculita, infecție cu care se confruntă din ce în ce mai mulți români.

Advertorial

Specialiștii clinicilor Nomasvello, brandul lider mondial în epilare definitivă cu laser diodă și IPL, ne-au dezvăluit care sunt cele mai adresate întrebări din prezent privind această procedură, ajutându-ne, totodată, și cu răspunsul lor.

1. E periculoasă epilarea definitiva?
Nu, dimpotrivă. Epilarea definitivă este un tratament descoperit chiar de medici dermatologi, în jurul anilor 1900. În tot acest timp, nu au fost semnalate efecte secundare grave, care să pună sănătatea în pericol. Mai mult, lumina folosită (laser diodă sau lumina intens pulsată) stimulează regenerarea pielii, păstrând-o frumoasă și cu aspect sănătos.
2. Epilarea este cu adevărat definitivă?
Epilarea este definitiv progresivă, adică specialiștii elimină firele de păr în faza anagenă, pe măsură ce ele cresc. Foliculii piloși distruși și rădăcinilor lor nu mai apar, însă, organismul este viu și, pe parcusul vieții, poate genera noi fire de păr. De aceea, se recomandă ședințe de întreținere anuale, pentru a elimina și noile fire de păr care pot apărea și care vor fi mult mai deschise la culoare, mai subțiri și mai rare.
3. Câte ședințe sunt necesare?
În centrele Nomasvello, epilarea definitivă se realizează customizat, în funcție de fototipul și de necesitățile fiecărui client, atât cu tehnologia laser diodă, cât și cu tehnologia IPL.
Un tratament complet implică circa 8-12 sedinte, efectuate câte una la 40-45 zile, în cazul primelor 4 ședințe și apoi sau la 8-10 săptămâni, pentru că, pe măsură ce tratamentul înaintează, firele vor crește mai greu, mai rare și mai subțiri. Numărul exact de sedințe necesare diferă de la persoană la persoană, în funcție de: tipul de păr și de piele, sex, vârstă, status hormonal, medicamentație, respectarea indicațiilor, etc.

Epilare definitivă cu IPL

4. În ce constă testarea gratuită oferită de centrele Nomasvello?
Orice persoană interesată de acest serviciu poate beneficia de o testare gratuită în centrele Nomasvello. În cadrul testării gratuite nu se epilează o zonă întreagă, ci o porțiune mică de piele, pentru a vedea cum reacționează fiecare client la tratament și pentru ca acesta să se familiarizeze cu protocolul de lucru, adresând toate întrebările sale. Mai mult, eficiența tratamentului se poate observa chiar din timpul testării.
Orice testare gratuită implică următorii pași:
• Specialiștii Nomasvello oferă informații complete despre tratamentul de epilare definitivă cu laser și IPL (ce este, cum funcționează, număr estimat de ședințe, pregătirile dinaintea și de după ședință, contraindicații și recomandări, etc.)
• Clientul interesat completează un chestionar privitor la istoricul medical și semnează acordul de epilare (informațiile ne sunt utile, deoarece nu toate persoanele sunt eligibile pentru acest gen de tratament);
• testarea propriu-zisă se va realiza în cabinet, după ce specialistul va analiza fototipul clientului și va seta aparatura pentru epilare definitivă.

• Testare Gratuită Epilare Definitivă în centrele Nomasvello-

5. Ce pregătiri se fac înainte de prima ședință?
Odată cu începerea tratamentului de epilare definitivă, nu se va mai smulge părul (cu ceară sau depilator), ci se va folosi doar lama sau crema depilatoare, cel mult o data între ședințe.
Trebuie să treacă minimum 21 zile de la ultima smulgere a părului și să se evite expunerea la soare cu cel puțin 3 zile înainte și după ședința de epilare definitivă.
Persoanele cu pielea deschisă la culoare își vor rade părul cu 5 zile înainte de ședință, iar persoanele bronzate sau cu pielea închisă, vor veni la programare cu părul proaspăt ras, cu o zi înainte.
Nu se vor folosi uleiuri sau creme de corp înainte de sesiune și nu se vor administra medicamente. Orice tratament medicamentos conduce la amânarea procedurii, pentru că medicamentele pot genera fotosensibilitate și, implicit, efecte secundare nedorite, precum arsuri sau înroșiri ale pielii.

6. Epilarea definitivă este recomandată și bărbaților?
Da, este un tratament unisex, recomandat și domnilor, mai ales persoanelor care practică sport de performanță și care își epilează spatele, pieptul, brațele și picioarele. Efectuăm chiar și epilare inghinală, evitând, însă, scrotul și penisul zone puternic vascularizate, cu pielea foarte subțire și, cel mai probabil, fotosensibilă.


Epilare definitivă bărbați

7. Pe ce zone se poate efectua epilarea definitivă?

Tratamentul se poate realiza pe aproape toate zonele corpului, cu următoarele excepții: scalp, nas, urechi, ochi, scrot si penis.
8. Care este vârsta minimă de la care se poate efectua epilarea definitivă?
În cazul fetelor, se recomandă să se înceapă tratamentul după ce acestea au cel puțin 3 menstruații regulate, iar în cazul băieților, recomandăm procedura după 18 ani, pentru că dereglările hormonale specifice vârstelor tinere pot impacta cu rezultatul tratamentului, fiind necesare mai multe sesiuni decât media estimată.

9. Epilarea definitivă elimină și firele de păr crescute sub piele?
DA, epilarea definitiva cu Laser Diodă și IPL este singurul remediu împotriva foliculitei, afecțiunea inestetică a foliculului pilos, care dă naștere la fire de păr crescute sub piele. Odată eliminate rădăcinile acelor fire de păr, este tratată și foliculita, iar pielea rămâne frumoasă, fără imperfecțiuni.

10. Cât costă epilarea definitivă?
Tratamentul are un cost avantajos, prețurile fiind unisex. Astfel, o ședință de epilare definitivă pe o zonă mică este 85 lei, respectiv 170 lei, pentru o zonă midi sau mare. O sesiune pentru brațe sau picioare este 340 lei, iar gambele costa 200 lei ședința.
În centrele Nomasvello avem lunar oferte cu discount-uri semnificative, dar și abonamente cu până la 40% discount.
S-a demonstrat că, pe termen lung, epilarea definitivă este mai puțin costisitoare decât epilarea clasică, cu ceară, așadar, acesta este viitorul

Dacă mai aveți și alte întrebări despre epilare definitivă, le puteți adresa specialiștilor Nomasvello pe www.nomasvello.ro.


Kudika
13 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.