Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre artistul curățărilor faciale, dispozitivul Sempasi Sol

Sempasi vă oferă dispozitive inovatoare, ușor de folosit, care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele setate pentru noul an.

comunicate de presa

Dacă anul acesta v-ați propus să deveniți cea mai bună versiune a voastră, Sempasi vă oferă dispozitive inovatoare, ușor de folosit, care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele setate pentru noul an. Cu siguranță, unul dintre motivele de mai jos vă va convinge să vă faceți cadou în luna iubirii, cel puțin un astfel de produs revoluționar, pentru că meritați.

Sempasi Sol curăță de 6 ori mai bine tenul decât mâinile libere

Acest dispozitiv inteligent de curățare a feței acționează ca un artist, revitalizând pielea lipsită de luminozitate. Rutina de îngrijire poate fi astfel personalizată alegând unul din cele 4 programe de intensitate diferită și una din cele 3 perii interschimbabile pentru o piele curată și proaspătă. Dispozitivul este potrivit tuturor tipurilor de piele. Sol stimulează circulația sângelui, deblochează porii și îți pregătește tenul pentru aplicarea produselor de îngrijire.

Citește și:

Dispozitivul Sol are efecte anti-îmbătrânire

Este un lucru dovedit. Sol reduce ridurile și cearcănele. De asemenea, reduce semnele de îmbătrânire de pe față și gât. Cele 14.400 de vibrații pe minut ale dispozitivului redefinesc conturul feței și creează un efect de lifting. Pentru a obține efect maxim, recomandarea specialiștilor Sempasi este să utilizați dispozitivul începând cu zona bărbiei, urcând delicat și prin mișcări circulare de lifting spre pomeți, continuând spre zona nasului și a ochilor și să finalizați rutina de curățare a tenului cu zona frunții. De asemenea, vibrațiile în procesul de curățare vă pot ajuta la micșorarea vizibilă a porilor și la reducerea cearcănelor. Masajul delicat are rolul de a oferi un efect de lifting și astfel obțineți contururi mai ferme. Este recomandat să îl utilizați de 2 ori pe zi.

Citește și:

Design inovator

Design-ul modern, egonomic și ușor de utilizat îl va transforma în dispozitivul preferat din trusa voastră de îngrijire, pe care îl puteți lua oriunde călătoriți. Este ușor de folosit, putând alege unul din cele 4 moduri în funcție de dorințele și nevoile tenului pentru a îndepărta eficient celulele moarte și impuritățile.

Sempasi Sol este creat cu focus pe calitate

Atunci când folosiți produse pe piele este foarte important să folosiți produse calitative. Când vine vorba de calitate, Sempasi tratează cu foarte mare seriozitate acest aspect. De aceea, toate dispozitivele inteligente Sempasi și nu numai, sunt fabricate din materiale ce respectă cele mai înalte standarde.

Sempasi este un brand căruia îi pasă de mediu

Citește și:

Sempasi se implică în protejarea mediului, de aceea a adoptat o serie de politici verzi pentru a reduce amprenta de carbon și a încuraja reciclarea. În primul rând, folosesc pungi biodegradabile, fabricate din rășină naturala, 100% reciclabile pentru expedierea comenzilor.

Mai mult decât atât, dispozitivele Sempasi se încarcă prin cablu USB sau wireless, sunt compacte și convenabile, gândite pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător. Ele se încarcă rapid și au o durată de viață îndelungată.

Sempasi se implică în operațiunile de colectare, tratare, valorificare și eliminare în condiții de protecție a mediului, dispozitivele aflate la sfârșitul ciclului lor de viață. Astfel, reciclarea dispozitivelor asigură reducerea impactului negativ asupra mediului și a sănătății umane, favorizând economisirea resurselor naturale limitate și a materiilor prime.

Citește și:

În plus, dispozitivul Sempasi Sol beneficiază de 20% reducere, în perioada 28-30 ianuarie 2022. Profitați de reducere și comandați acum: https://sempasi.com/romanian/.

Inspirați-vă de pe canalele de socializare de pe Sempasi: https://www.instagram.com/sempasiromania/ și https://www.facebook.com/sempasiromania

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.