Setari Cookie-uri

Produse esențiale pentru părul decolorat

Adori părul tău blond, nu-i așa? Însă sigur ai observat că părul decolorat îți cere mai multă atenție și îngrijire decât înainte

În primul rând, firul are acum nevoie de mai multă hidratare. În plus, există mai multe produse care te ajută să-ți menții nuanța favorită de blond cât mai mult timp. Citește în continuare și află ce tip de produse pot face viața mai ușoară blondelor!

Șampon pentru păr vopsit

Chiar dacă te-a servit cu loialitate de foarte mulți ani, șamponul tău vechi nu mai poate face față noilor cerințe. E timpul să îți alegi un produs special - șamponul pentru păr vopsit.

Spre deosebire de cel clasic, șamponul pentru păr vopsit are anumite ingrediente speciale care te aduc mai aproape de scopul tău: menținerea culorii pentru cât mai mult timp.

În mod normal, apa purifică totul în calea sa, inclusiv efectul de decolorare a părului. Însă un șampon calitativ pentru părul vopsit îți va proteja culoarea împotriva efectelor sale.

Citește și:

Balsam pentru păr vopsit

Există vreo diferență între balsamul obișnuit și balsamul pentru păr vopsit? Bineînțeles! O alegere bună pentru părul decolorat este un balsam care reechilibrează nivelul de pH al firului de păr. Urmează de fiecare dată șamponul cu un strat generos de balsam, de la mijlocul firului de păr până la vârfuri.

Acest pas esențial contribuie la un fir de păr mai puternic și mai energizat. În cel mai scurt timp, duo-ul dintre șamponul și balsamul pentru păr vopsit te va face să te simți ca după o ședință la salon.

Mască de păr

Chiar și după ce folosești un nuanțator de păr, ai nevoie de un alt fel program de îngrijire. Duo-ul dintre șampon și balsam, chiar dacă e esențial în orice stadiu s-ar afla părul tău, nu mai este suficient.

Citește și:

Pentru a oferi îngrijirea de care părul tău are nevoie, folosește o mască nutritivă cel puțin o dată pe săptămână. În acest fel, vei putea preîntâmpina degradarea firului de păr, iar culoarea și sănătatea îi vor fi menținute.

Tratament de păr

Spre deosebire de masca de păr, care îndreaptă aspectele minore într-un timp record, tratamentul de păr are nevoie de mai mult timp pentru a-și dovedi eficiența. Însă, odată ce tratamentul a fost repetat de suficient de multe ori, părul tău se va bucura de o hrănire mult mai intensă.

Ce face tratamentul de păr este să acționeze în profunzime, chiar până la baza cuticulei, pentru a revitaliza și restructura firul de păr de la interior. Pornește un tratament specific nevoilor tale în cazul în care îți simți părul diferit după procesul de decolorare.

Citește și:

Ulei de păr

Numite și superalimente, uleiurile nu sunt indicate doar pentru consum. Cele special formulate pentru păr pot aduce multe beneficii, în special părului decolorat.

Uleiul de păr va hidrata și hrăni firul de păr care a căpătat un aspect uscat și tern după ce a fost decolorat. În plus, efectele benefice se pot vedea cu ochiul liber imediat chiar și după 5 minute de la aplicarea uleiului de păr. Astfel, părul se va menține colorat și lucios pentru mai mult timp.

Protecție termică

Părul tău a trecut deja printr-un proces destul de intrusiv odată ce l-ai decolorat. De aceea, încearcă să iei o pauză de la alte procese de stilizare pe bază de temperaturi ridicate.

Cu toate acestea, dacă nu te poți despărți de feonul și placa ta, atunci protejează-ți părul printr-un singur pas în plus: un spray cu protecție termică. Această peliculă de produs are rolul de a ajuta firul de păr să treacă printr-o sesiune de stilizare cu aer fierbinte fără să fie vătămat.

Citește și:

Prosop din microfibră

Știai că modul în care folosești prosopul când îți usuci părul influențează sănătatea acestuia? Mișcările bruște și apăsate nu au ce căuta în timp ce absorbi excesul de apă din păr.

Mai mult decât atât, chiar și materialul din care e confecționat prosopul are o strânsă legătură cu sănătatea părului decolorat. Alege un prosop pe care să-l folosești doar pentru păr, confecționat dintr-un material din microfibre. În acest mod, părul tău se va usca rapid, fără efectele neplăcute de păr electrizat.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.