Setari Cookie-uri

Cum să-ți reînnoiești rutina de frumusețe primăvara?

Care sunt cele mai bune sfaturi pentru o piele frumoasă și sănătoasă chiar și primăvara ? Iată ce recomandări au specialiștii El Studio pentru tine:

Cine nu iubește primăvara? Pentru că primăvara este un anotimp încântător: temperaturile devin blânde, zilele încep să fie mai lungi, natura se trezește la viață. Și, împreună cu ea, se trezește și corpul nostru. Chiar și rutina de înfrumusețare urmează cursul anotimpurilor și, prin urmare, îngrijirea pielii trebuie actualizată, pentru că nevoile pielii se modifică complet.

Care sunt cele mai bune sfaturi pentru o piele frumoasă și sănătoasă chiar și primăvara ? Iată ce recomandări au specialiștii El Studio pentru tine:

Odată cu sosirea primăverii este bine să schimbi și rutina de îngrijire a pielii alegând produse cu formule mai ușoare dar, în același timp, eficiente și protectoare împotriva razelor solare.

Citește și:

Iluminează, fortifică, reînnoiește și protejează! Acestea sunt principalele acțiuni care trebuie întreprinse în îngrijirea de primăvară pentru a avea o piele frumoasă. Pe de o parte, după luni de iarnă petrecute în „întuneric” (puțin soare, smog, ritm alert, stres), fața apare ternă și plictisitoare. Pe de altă parte, pielea are nevoie să fie reîncărcată cu energie.

În plus, prima căldură a primăverii trezește glandele sebacee care, „datorită unui mecanism fiziologic asemănător cu cel al înfloririi naturii, sunt stimulate să producă mai mult sebum. Astfel că, este nevoie de a ușura consistența cremelor de zi, fără a renunţa totuşi la furnizarea de hidratare şi hrănire. Astfel că, din rutina ta de îngrijire nu trebuie să lipsească cremele de protecție solară SPF, care protejează de soare și poluare.”, recomandă specialiștii El Studio.

Citește și:

Ești gata să-ți actualizezi rutina de frumusețe? Începe chiar acum!

Detox, Detox, Detox!

Vrei să știi care este secretul pentru a avea o piele strălucitoare? Ei bine, cuvintele cheie sunt exfoliere și curățare profundă. Rutina de frumusețe pentru primăvară, însă, nu se referă doar la produsele folosite pentru îngrijire, ci acum este momentul potrivit pentru a urma o dietă de detoxifiere, pentru a purifica organismul și a elimina toxinele acumulate peste iarnă. Așadar, curățarea este primul pas esențial al oricărei rutine de frumusețe. O piele luminoasă este sinonim cu o piele sănătoasă și puternică, adică una care știe să se apere împotriva atacurilor zilnice ale radicalilor liberi.

Primul pas pentru o rutină de frumusețe de primăvară constă în alegerea unor produse purificatoare și regenerante, în funcție de tipul de piele.

Citește și:

Revitalizare din belșug

Se schimbă anotimpul, alergiile de primăvară preiau controlul, somnul este afectat și, de multe ori, toate acestea au efecte dezastruoase asupra pielii tale. De aceea, o soluție excelentă este să folosești Crema hidratantă regenerantă Academie Youth Repair Soin Hydratant Regenerant cu efect antiage. Crema, cu o formulă hidratantă pentru tenul matur, reduce ridurile și netezește trăsăturile feței. În plus, aceasta este o bază ideală de machiaj, deoarece îți hidratează tenul în profunzime și te ajută să ai un ten proaspăt și un aspect tineresc în fiecare zi. Emulsia sa catifelată reduce ridurile datorită efectului de lifting imediat și, grație conținutului bogat de vitamine și acizi grași, ce ajută la creearea unei bariere de protecție pentru epidermă, aceasta redă tinerețea, elasticitatea și compactitatea pielii.

Citește și:

Hidratare și protecție solară

Nu uita niciodată să bei multă apă! Odată cu încălzirea vremii, pielea tinde să se deshidrateze mult mai repede. Sfatul este să „ascultăm” semnalele pe care ni le transmite epiderma. Este necesară renunțarea la produsele cu formulări mai bogate, pentru a favoriza alegerea unui ser de față iluminator, compus din texturi aproape impalpabile, dar în același timp suficient de hrănitor pentru a garanta echilibrul corect al pielii. Prin urmare, primăvara e momentul să treci la creme hidratante mai ușoare. În ciuda faptului că sunt lejere, hidratează asemeena celor mai puternice creme.

De asemenea, este important să alegi întotdeauna o loțiune fluidă sau hidratantă cu protecție solară. Sfatul este să te concentrezi pe o cremă emulsionantă hidratantă, deoarece îți va permite să te hidratezi din punct de vedere lipidic și hidrofil. O formulă extrem de ușoară, care nu poate lipsi din beauty case-ul de primăvară.

Citește și:

Introdu lunar în rutina ta de îngrijire și un tratament cosmetic!

Nu doar pentru că va oferi un plus de îngrijire tenului tău ci și pentru că până pe 15 aprilie 2022 la El Studio Style beneficiezi de programul de îngrijire "Youth Forever". Ce înseamnă mai exact acest lucru? Alegi 2 tratamente de îngrijire și primește CADOU o cremă Academie Hydrastiane, un produs confortabil, cu o textură catifelată, care ajută la reducerea aspectului primelor riduri, hidratează epiderma și conferă o nouă strălucire tenului. Datorită scutului său anti-lumină albastră, pielea este protejată. Zi după zi, se hidratează, arată neted și plină.

Tratamentele din cadrul campaniei "Youth Forever" sunt:

  • Absolute Pro-Age – Acționează asupra celor 3 cauze de îmbătrânire: genetică, hormonală și de mediu. Restructurează, reîntinerește, iluminează tenul și reduce ridurile. Ai senzația imediată de lifting;
  • Masca Colagen – oferă hidratare optimală și reduce vizibil ridurile de expresie. Reface controlul feței și are efect de lifting.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.