Setari Cookie-uri

Dă un refresh look-ului tău în 3 pași simpli

Astăzi îți arătăm 3 pași simpli prin care să te îndrăgostești din nou de modul în care arăți.

Mai devreme sau mai târziu, urmează întotdeauna acea perioadă în care nu te mai regăsești în reflexia din oglindă. Coafura are demult nevoie de un nou element care să o scoată din anonimat. Ai observat un alt unghi din care tehnica de aplicare a eyeliner-ului pe care ai exersat-o atât de mult timp nu te pune atât de bine în valoare. În plus, chiar dacă ai o garderobă bine gândită, parcă nicio combinație nu se mai aliniază cu noua ta personalitate.

Dacă te regăsești în oricare din aceste situații, înseamnă că a venit timpul pentru o reîmprospătare a look-ului tău. Astăzi îți arătăm 3 pași simpli prin care să te îndrăgostești din nou de modul în care arăți.

1. Reenergizează-ți culoarea!

Chiar dacă ai folosit de la început o vopsea de par rezistenta, pigmentul își va slăbi puterile din ce în ce mai mult. Apa de ploaie, vântul prea puternic, soarele dogoritor, dușurile fierbinți, spălatul des și multe alte evenimente ajung să slăbească intensitatea culorii părului tău.

Citește și:

Dacă a trecut prea puțin timp de la ultima vopsire, nu e cazul să aplici un nou strat de culoare. În schimb, există câteva alte produse și trucuri care să te facă să te simți din nou ca scoasă din cutie. Mai mult decât atât, poți pune în practică acasă pașii de care îți vom vorbi.

În primul rând, folosește-te de acest imbold al tău ca de o oportunitate de a cerceta noi tipuri de produse. Există acum tratamente pentru luciu de păr care învăluie firul de păr într-un strat strălucitor. Chiar dacă nu aduc un plus de culoare, efectul lor de reflectare a luminii oferă un aspect de nuanțare delicată a părului.

Un alt tip de produs care îți merită atenția este spray-ul de colorare a rădăcinilor. Îl îndrepți spre zonele dorite de tine, pulverizezi, iar părul va avea din nou o singură culoare armonioasă. Spray-ul colorant este un real cadou oferit de noua tehnologie celor care se luptă cu diferențe mari între culoarea naturală și părul vopsit.

Citește și:

De asemenea, poți opta și pentru șampoanele sau măștile colorante pentru păr. O vopsea semipermanenta te poate ajuta sa dai un refresh look-ului tau! Pe lângă reîmprospătarea culorii, aceeași soluție îți va răsfăța părul cu extra hidratare și îngrijire.

2. Urmează un curs personalizat de make-up

Doar îndrăznește să tastezi cuvântul ”makeup” pe YouTube, iar fereastra ta se va umple de fel și fel de tutoriale. Fiecare îți promite să te învețe modul perfect de a te farda.

Însă există o problemă. Niciun creator de conținut nu te vede. De aceea, majoritatea acestor materiale prezintă doar metode generale prin care să aplici machiajul.

Din acest motiv, este indicat să te vezi cu un makeup artist profesionist. Există cursuri de machiaj unde un specialist analizează fizionomia chipului tău, vorbește cu tine și împreună alegeți cum e cel mai bine să îți contruiești machiajul.

Citește și:

Aici vei învăța atât moduri ușoare de a aplica fard, ruj, iluminator și alte produse, cât și trucuri de a-ți pune trăsăturile frumoase în evidență. Nu e nevoie să te antrenezi la nivelul profesioniștilor. E suficient doar să înveți cum să te pui pe tine în cea mai bună lumină.

3. Reinventează-ți ținutele

”Nu am nimic cu care să mă îmbrac azi.” De prea multe ori ți s-a întâmplat să cauți pierdută prin dulap ținute cu care să te identifici.

Însă un refresh garderobei tale în adevăratul sens al cuvântului ar dura prea mult. În plus, această inițiativă presupune o investiție serioasă.

Dacă acum nu e momentul potrivit să-ți donezi toate hainele, planifică-ți câteva noi ședințe de shopping. Însă nu te uita după obiecte vestimentare de bază, precum pantaloni, rochii sau bluze.

Citește și:

În schimb, ia în considerare accesorii noi, care să-ți scoată ținutele clasice din anonimat. Orientează-te spre bijuterii, pălării, eșarfe, veste, broșe, curele și alte obiecte care parcă au fost create pentru tine. Ai grijă ca noile elemente să se potrivească ținutelor pe care le deții deja.

Astfel, într-un timp mai scurt decât crezi, vei avea din nou o garderobă care-ți provoacă fericire. Mai mult, există șanse ca bugetul tău să scape nevătămat din această reîmprospătare a garderobei atâta timp cât ajungi acasă doar cu obiectele vestimentare pe care le-ai vizat de la început.

Sperăm să te bucuri de proces în timp ce-ți regăsești look-ul și să obții rezultatele mult dorite. Aplică cei 3 pași simpli în ritmul tău și viziunea ta va păși cu siguranță în realitate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.