Setari Cookie-uri

3 măști de primăvară pentru un păr sănătos și revitalizat

Podoaba ta capilară este pregătită de schimbare?

Bucuroasă de sosirea primăverii? Podoaba ta capilară este pregătită de schimbare? Dacă vrei să te asiguri că părul tău arată sănătos, strălucitor și plin de vitalitate în această primăvară, am pregătit pentru tine câteva recomandări de care să ții cont.

Află cum să-ți tratezi și hrănești părul pentru a-l regenera după frigul iernii, și a-l pregăti în cel mai bun mod pentru sosirea unor temperaturi mai blânde și mai prietenoase.

Primăvara este perioada ideală pentru a-ți îngriji părul. Cum? Folosind cele mai bune produse de îngrijire, începând de la curățare cu șampoane delicate și continuând cu măști restructurante și balsamuri de condiționare și reparare. „Schimbarea anotimpului este crucială pentru păr. Primăvara, în special, părul trăiește un moment de mare explozie și forță. Această energie trebuie să fie susținută de factori excelenți de curățare, hrănire și protecție. Primăvara este perioada în care părul revine la viață, culorile încep să se deschidă și devin mai vibrante. Tocmai din acest motiv, e momentul potrivit pentru un program de îngrijire atent ales, cu tratamente specifice și măști hrănitoare.”, sunt recomandările oferite de Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional.

Citește și:

Este bine de știut că aplicarea balsamului nu este suficientă pentru a reduce efectele dăunătoare ale iernii asupra firului de păr. Primăvara este momentul potrivit să acorzi mai multă atenție părului tău! Răsfață-l cu măști hrănitoare, pentru a-i reda energia și aspectul sănătos. Măștile pentru păr sunt special concepute cu ingrediente active pentru a ajuta la creșterea podoabei capilare. De asemenea, acestea oferă protecție împotriva deteriorării și au un efect de catifelare și de disciplinare a firelor de păr.

Iată câteva aspecte de luat în seamă dacă vrei o podoabă capilară de invidiat în această primăvară:

Protejează și menține culoarea părului

Imediat ce se instalează frigul, părul își pierde din intensitate, ceea ce poate fi extrem de frustrant. De aceea, între vizitele la salon, măștile de păr sunt cea mai la îndemână soluție de a-ți păstra culorea vibrantă pentru cât mai mult timp. Totodată, acestea oferă și strălucire de lungă durată, alături de protecție împotriva transformării tonalității culorii.

Citește și:

Cu ajutorul dat de Color Radiance Intensive Mask de la Londa Professional poți prelungi durata de viață a culorii. Această mască conține extract de fructul pasiunii, recunoscut pentru puterea sa hrănitoare, și extract de coajă de portocală, ce are un pH acid, cu rol în stoparea efectelor de oxidare nedorite.

În plus, formula sa protejează împotriva mătuirii și hidratează intens firul de păr. Astfel, te vei bucura de o nuanță vie a părului toată primăvara!

Stop electrizării părului!

Se știe: Părul rebel poate fi dificil de aranjat și de descurcat, iar primăvara, tendința de electrizare poate fi o adevărată provocare. De aceea, pentru a păstra forma buclelor și a preveni dezordonarea lor mizează pe o mască de netezire.

Smoothen Mask de la System Professional oferă protecție formei părului și elasticitate firului. Această mască de netezire reduce efectele de încrețire și dezordonare ale părului, oferindu-i fire uniformizate.

Citește și:

Cu ulei de avocado și extract de cașmir, Smoothen Mask lasă părul ușor de manevrat și mătăsos la atingere. Masca definește buclele, fortifică firul și îi păstrează în același timp forma.

Luminozitatea în prim plan

Luciu natural și un păr plin de vitalitate? Ei bine, de acum poți scăpa de aspectul tern al părului cu ajutorul unei măști pentru strălucire.

Oil Reflections Luminous Reboost Mask de la Wella Professional este o mască ce hrănește și uniformizează textura firului pentru extra luminozitate. Conține extract de ceai alb și ulei de camelia ce acționează asupra unui tratament intens. Parfumul delicat de mosc, vanilie și lemn de cedru îți oferă momente de răsfăț și o experiență de neuitat. În plus, de fiecare dată vei obține rezultatele dorite: un păr foarte neted, hidratat și luminos!

Citește și:

Prețuri recomandate:

Color Radiance Intensive Mask de la Londa Professional: 66 lei

Smoothen Mask de la System Professional: 144 lei

Oil Reflections Luminous Reboost Mask de la Wella Professional: 88 lei

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.