Setari Cookie-uri

Tendinţe în terapiile de înfrumuseţare pe care merită să le testezi

Iată câteva sugestii care te-ar putea inspira!

Într-o epocă în care tehnologia avansează cu o viteză fără precedent şi cercetările aduc frecvent noi informaţii relevante privind felul în care funcţionează organismul uman, nu este de mirare că apar mereu noi terapii de înfrumuseţare, sau altele, care câştigaseră deja încrederea specialiştilor, îşi relevă noi valenţe. Dacă şi tu eşti interesată de terapii noninvazive, naturale şi sigure, care te ajută să-ţi pui în evidenţă frumuseţea, dar care îţi fac bine şi din punct de vedere al sănătăţii, avem câteva sugestii pentru tine.

Ozonoterapia

Ozonoterapia este o terapie naturală și blândă, care folosește un amestec gazos de oxigen și ozon pentru tratamentul natural al multor afecţiuni, acționând direct asupra sistemelor de reglare ale organismului. Ozonul medical este produs din oxigen pur, prin utilizarea unui generator de ozon pentru a obține un amestec de oxigen (minimum 95%) și ozon (maximum 5%). Fluxul de oxigen trece printr-un curent electric, pentru a produce conţinutul dorit. Ozonul medical are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale, antifungice, antioxidante, de oxigenare a țesuturilor şi de reglare a metabolismului. Terapia cu oxigen poate fi folosită pentru diferite afecţiuni ale tenului, dar şi ca tratament anti-aging. De asemenea, printre beneficiile obținute prin ozonoterapie se numără tratamentul unor boli inflamatorii și autoimune, dar şi pentru sindromul de oboseală cronică. Aşadar, este o terapie care te ajută să te relaxezi, dar şi să arăţi mult mai bine.

Citește și:

Yoga pentru faţă

Această nouă tehnică anti-îmbătrânire se bucură de foarte mult succes în Asia, dar şi în metropole cunoscute pentru obsesia lor pentru beauty precum Los Angeles, New York şi Londra. Meghan Markle, ducesa de Sussex, a folosit această metodă pentru a avea un ten strălucitor în ziua nunții ei. Principiul este simplu şi foarte uşor de urmat: presupune să lucrezi, cu ajutorul unui specialist, la expresiile faciale astfel încât să obţii stimularea celor 40 de muschi faciali, drenaj limfatic, producerea de colagen şi elastină la nivelul epidermei. Este o alternativă naturală la diferite tipuri de injecții, care promite strălucire imediată, sporește fermitatea și reduce ridurile. De asemenea, yoga pentru faţă reduce cearcănele, întârzie apariția ridurilor supranumite “talpa gâştii”, ameliorează aspectul pleoapelor lăsate, şi te ajută chiar să scapi de bărbia dublă.

Citește și:

Criolipoliza

Criolipoliza este o tehnică noninvazivă pentru reducerea localizată a depunerilor de grăsime. Această abordare de medicină estetică nechirurgicală, derivată din crioterapie, folosește răcirea controlată, localizată, pentru a reduce grăsimea subcutanată, fără a deteriora țesuturile din jur. Astfel, temperatura scăzută induce o reacție inflamatorie care determină eliminarea adipocitelor şi în consecință reduce treptat ţesutul de grăsime. S-a demonstrat că celulele adipoase sunt deteriorate la +10 grade Celsius și distruse la +3 grade Celsius. Utilizarea unei temperaturi negative face astfel posibilă reducerea depozitelor de grăsime din straturile profunde ale epidermei. După degradare, celulele grase sunt eliminate de sistemul limfatic. Odată distruse, adipocitele nu sunt reînnoite, decât în ​​cazul unei creșteri semnificative în greutate.

Citește și:

Radiofrecvența

Radiofrecvența este o tehnologie care constă în corectarea pielii lipsite de fermitate, remodelarea feței, gâtului și corpului, folosită și pentru tratarea cicatricilor provocate de acnee, a celor postoperatorii și a vergeturilor. Prin difuzarea micropulsurilor electrice, tratamentele cu radiofrecvenţă stimulează producţia de fibre de colagen şi elastină în ţesutul epidermei. Au fost dezvoltate mai multe variante ale acestei tehnologii pentru a lucra mai mult sau mai puțin intens pe zone specifice sau pe zone mai mari. Apreciată la nivel internaţional, tehnologia de tratament anti-îmbătrânire cu radiofrecvență este cunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente împotriva pielii care şi-a pierdut fermitatea.

Aşadar, dacă vrei să te bucuri de o piele reîntinerită şi strălucitoare, dar şi de o siluetă mai suplă, există terapii sigure şi noninvazive la care poţi apela cu încredere!

Citește și:

Sursă foto: clinicaeliade.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.