Setari Cookie-uri

Nutricentials- gama de produse ce ajută tenul prin extractele de plante bio-adaptabile

Zi de zi pielea noastră este expusă la numeroși factori degradanți- ne confruntăm cu impactul negativ al poluarii, razelor UV sau chiar a lipsei de somn. Toți acesti factori fac din tenul nostru un ten obosit, cu aspect tern. Într-o lume a haosului, în vremuri în care totul trebuie să se întâmple rapid și fără prea multe bătăi de cap, Nu Skin a creat Nutricentials®!

Prin intermediul științei inovatoare, au preluat puterea și rezistența extractelor de plante bio-adaptabile care cresc în cele mai grele condiții și le-au adus în lumea noastra urbană, dezlănțuind forțele neîmblânzite ale naturii în fiecare formulă a acestei game moderne de îngrijire a pielii.

Pentru Nutricentials, natura oferă mai mult decât inspiraţie. Nu Skin a utilizat extracte din Trandafir de Ierihon, ciuperca chaga, ginseng siberian, rădăcină de maral și rădăcină de rujă, cinci plante care prosperă în condiţii extreme, și le-a transformat în ceva ce acţionează asupra pielii: complexul botanic bioadaptabil. Ideea este simplă. Când adaugi unul dintre produsele care trebuie lăsate să acţioneze pe piele la rutina de îngrijire a pielii, îţi ajută pielea să se adapteze la mediu, adică va rămâne radiantă și strălucitoare, chiar dacă se confruntă cu provocările menţionate mai sus. Este ceva cu totul nou pentru o gamă de îngrijire a pielii.

Totodată, Nu Skin este un brand sustenabil. Aceștia declară: Sustenabilitatea este pentru Nu Skin mult mai mult decât un cuvânt în trend. Ne angajăm să menținem comunitățile noastre globale curate, sigure și protejate, pentru viitor, cu angajamente concrete create în jurul oamenilor, planetei și produselor.

Deja am făcut schimbări importante și măsurabile la primele noastre 20 de produse și ne-am angajat să ne îmbunătățim din punct de vedere al sustenabilității întregul portofoliu până în 2030.

Cu ce produse ne încântă Nutricentials?

Nutricentials Eye Love Bright Eyes

Gama Nutricentials

Eye Love Bright Eyes este crema de ochi minune ce oferă luminozitate și o senzație instantanee de confort răcoritor. Această formulă ușoară, cremoasă ajută la îmbunătățirea strălucirii pielii și îmbunătățește aspectul pielii neuniforme, stresate și obosite.

Totodata daca vă confruntați cu linii fine în zona ochilor și riduri nedorite, această formulă a cremei oferă efecte de netezire, iar textura fină precum mătasea se așează perfect sub machiaj, devenind baza ideală.

De ce vei adora acest produs?

Include Complexul Botanic Bio-adaptabil— Extract de rădăcină de ginseng Siberian, extract de Rhodiola rosea, de rădăcină de Maral, de ciupercă Chaga si de trandafir de Ierihon.

De asemenea, formula include Glicerină (agent de umezire), extract de scoarță de Albizia Julibrissin & Darutoside (agent de îngrijirea pielii) ajută la estomparea aspectului liniilor și ridurilor din jurul ochilor. Împreună cu Trifoiul de Tufiș ajută de asemenea la reducerea pungilor de sub ochi și a semnelor de oboseală, astfel că pielea din zona ochilor arată mai odihnită și revigorată.

În plus, formula este non-comedogenică! Ce înseamnă acest lucru? Nu va bloca porii - este potrivită pentru tine, indiferent de tipul de piele. Toate produsele Nutricentials au fost testate pentru comedogenitate astfel încât blocarea porilor sau încărcarea acestora să iasă din discuție.

Complexion Protection- Protecție Solară Minerală Zilnică

Gama Nutricentials

Acest produs mineral, ușor, pentru protecție solară cu spectru larg SPF 50, include extracte de plante bio-adaptabile pentru a ajuta la protecția pielii împotriva și îmbunătățește rezistența la factorii zilnici de stres. În același timp, carnozina, ingredientul antioxidant împotriva luminii albastre și infraroșii, adaugă o protecție suplimentară, contribuind la anularea efectelor vizibile asupra pielii tale.

Formula oferă o acoperire discret pigmentată care îmbunătățește luminozitatea naturală a pielii.

De ce acest produs trebuie să intre în rutina ta de îngrijire?

Formula ca întreg, inclusiv câțiva umectanți, lasă pielea moale, catifelată și pregătită pentru machiaj. Așadar, Complexion Protection devine baza ideală pentru un make-up lejer, de zi cu zi, dar si pentru machiajele ceva mai încărcate.

De asemenea, și de data această dată discutăm despre o formula non-comedogenică, ce se va asigura ca porii tenului tău nu sunt deloc afectați.

Astfel, produsul nu numai că ofera o protectie solară ridicată, are rolul de a oferi luminozitate și fermintate pielii. Avantajele includerii unui produs cu factor de protectie în rutina de ingrijire sunt mai mult decât cunoscute, însă gama Nutricentials se asigură să ofere și ceva în plus!

PILLOW GLOW -Mască pentru față în timpul somnului

Gama Nutricentials

Este deja bine cunoscut că tenul nostru se regenerează cel mai bine în timp ce dormim, iar dacă avem grijă să îl ajutăm cu produsele potrivite, îi putem reda strălucirea și putem să îi oferim un aspect mai tânăr, mai radiant.

Unul dintre aceste produse potrivite este Pillow Glow- această mască este perfectă pentru refacerea hidratării oferă un val de hidratare de durată, pe timpul nopții. Sub formă de gel cremos este foarte ușor de aplicat și se pretează oricărui tip de ten. Formula va acționa în timpul nopții, iar tu te vei trezi cu o piele luminoasă, radiantă, cu 150% mai hidratată (conform studiilor). În plus, plantele bio-adaptabile ajută la protejarea pielii de și îi îmbunătățește rezistența față de efectele negative ale factorilor de mediu.

De ce să alegi acest produs?

Include Complexul Botanic Bio-adaptabil— Extract de rădăcină de ginseng Siberian, de Rhodiola rosea, Extract de rădăcină de Maral, de ciupercă Chaga, de trandafir de Ierihon. Pe lângă toate aceste ingrediente minune, produsul conține și extract de trifoi de tufiș ce ajută la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ cauzat de expunerea la lumina albastră din timpul zilei. Formula ca întreg, incluzând acest extract specific, s-a dovedit că îmbunătățește strălucirea și luminozitatea pielii, în timpul nopții, astfel că arată și se simte mai sănătoasă în dimineața următoare.

Produsul garantează hidratare imediata și până la 24 de ore de hidratare continuă!

Gama Nutricentials este inspirată de natură și dovedită de știință. Magia extractelor din plante, precum plantele noastre bio-adaptate, este o parte esențială a acestei game de produse.

Fie că provine de pe pământ sau din laborator, fiecare ingredient este acolo pentru un motiv. Fiecare produs Nu Skin este conceput pentru a satisface nu numai propriile lor standarde înalte, ci și cerințele celor care le folosesc.

Gama Nutricentials

Dacă vrei să testezi și tu produsele Nutricentials, înscrie-te la giveaway de pe pagina de Instagram Kudika.

Regulamentul este disponibil aici.

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.