Setari Cookie-uri

Şapte trucuri simple ca să miroşi incredibil întreaga zi

Iată ce poţi face şi tu ca să miroşi seducător întreaga zi.

Să miroşi a parfumul tău preferat toată ziua fără să fie nevoie să-l reaplici de mai multe ori poate părea o misiune imposibilă, dar nu şi dacă ţii seama de aceste sfaturi. Iată ce poţi face şi tu ca să miroşi seducător întreaga zi.

  1. Hidratează-ţi pielea

Cel mai important lucru pe care îl poţi face înainte să te dai cu parfum este să aplici o cremă hidratantă după ce faci duş. Dacă nu vrei ca mirosul parfumului tău să fie alterat în vreun fel de cel al cremei, alege o formulă cât mai neutră din punct de vedere olfactiv. În toate magazinele de cosmetice sau în farmacii găseşti creme fără parfum, deci vei avea de unde să alegi produsul potrivit pentru pielea ta.

  1. Alege o loţiune de corp din aceeaşi gamă

Ca să te asiguri că vei mirosi minunat întreaga zi, după baie poţi aplica, în loc de o cremă hidratantă obişnuită, una din aceeaşi gamă cu parfumul tău. Aşadar, când îţi cumperi, de exemplu, Calvin Klein parfum, achiziţionează şi loţiunea de corp din aceeaşi gamă. De asemenea, multe branduri oferă şi alte tipuri de produse derivate: săpun, gel de duş, deodorant etc., pe care le poţi folosi pentru a spori longevitatea parfumului tău.

Citește și:
  1. Aplică ulei sau vaselină

Folosirea unui ulei de corp va face ca parfumul tău să persiste mai mult timp, datorită particulelor de grăsime care reţin mai bine mirosurile. După duş, poţi folosi un ulei hidratant inodor, cum este cel de cocos sau de argan, şi apoi să aplici parfumul preferat. Dacă aceasta nu este soluţia potrivită pentru tine, te poate ajuta vaselina. Aplică un strat subţire în toate locurile în care te dai şi cu parfum.

  1. Alege parfumul în funcţie de tipul de piele

Persistenţa parfumului tău poate fi influenţată de tipul tău de piele. În mod natural, unele tipuri de piele reţin mirosurile mai mult decât altele. Dacă ai observat acest aspect în ceea ce te priveşte, este important să ţii cont de el când alegi parfumul. Dacă pielea ta nu reţine mirosurile prea mult timp, optează întotdeauna pentru versiunea apă de parfum, deoarece apa de toaletă are o longevitate mai mică.

Citește și:
  1. Ai grijă unde îţi ţii parfumul

Atunci când vorbim despre persistenţa unui parfum, contează foarte mult şi cum este depozitat acesta. Ca să te bucuri cât mai mult de el, în stare optimă, este important să-l ţii într-un loc ferit de lumină, căldură şi umiditate. Aceşti factori au un impact semnificativ asupra calităţii mirosului unui parfum. Aşadar, nu îţi ţine parfumurile în baie, unde umiditatea este prea mare, dar nici pe o masă de toaletă unde bate soarele.

  1. Parfumează-te în anumite locuri

Se știe că anumite zone ale corpului tău rețin și absorb mai ușor mirosul parfumurilor. Prin urmare, este important să ținteşti strategic exact aceste zone ale corpului tău, denumite zonele „fierbinţi”. De fapt, este vorba de zonele în care pulsul se simte mai bine şi pielea este în mod natural mai caldă, ceea ce face ca parfumul tău să se simtă mai bine. Care sunt aceste zone? Gâtul, decolteul, interiorul coatelor şi chiar zona din spatele genunchilor.

Citește și:
  1. Nu uita de păr

Ai văzut probabil că anumite mărci au versiuni ale unor parfumuri care sunt făcute special pentru a fi aplicate în păr. Părul reţine foarte bine mirosurile şi le eliberează de fiecare dacă când există o mişcare mai dinamică. Dacă parfumul tău preferat nu are o astfel de versiune, poţi încerca un alt truc foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să aplici puţin parfum pe peria cu care îţi aranjezi părul. Mirosul va fi distribuit uniform şi tu te vei bucura de parfumul tău preferat întreaga zi!

Aşadar, luând în considerare aceste sfaturi foarte simple, te poţi bucura şi tu de un parfum care durează întreaga zi!

Sursă foto: Pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.