Setari Cookie-uri

3 metode folosite de vedete pentru un zâmbet strălucitor

Multe dintre noi visează să aibă un zâmbet strălucitor ca al unor vedete precum Julia Roberts, Miley Cyrus, Blake Lively și Gwyneth Paltrow.

Și, totuși, nu este un lucru atât de dificil să afișezi un zâmbet superb dacă respecți câteva sfaturi simple de îngrijire și de înfrumusețare. Iată mai jos care sunt metodele folosite de unele dintre cele mai cunoscute staruri de la Hollywood.

Îngrijirea dinților

La fel ca întregul organism, dinții necesită atenție și îngrijire constantă. Respectarea regulilor de igienă dentară, un stil de viață sănătos și controalele regulate la medicul stomatolog sunt necesare pentru a menține dinții strălucitori. Cariile și bolile gingivale sunt afecțiuni bacteriene, consecințele unei igiene orale deficitare. Durerea, chiar și cea mai mică, trebuie să fie un semnal de avertisment că trebuie să faci rapid o programare la medicul dentist. Cariile sunt afecțiuni ireversibile care atacă și distrug dinții. Cu cât sunt descoperite mai devreme, cu atât problema de sănătate poate fi gestionată mai bine. O metodă eficientă de prevenire a cariilor, care poate fi folosită în cazul măselelor sănătoase, este sigilarea dintilor. Pe de altă parte, dacă gingiile sunt sănătoase se poate corecta aspectul neregulat al dinților printr-un tratament ortodontic. Actorii Emma Watson și Tom Cruise și cântăreața Gwen Stefani se numără printre vedetele care au purtat aparat dentar la vârstă adultă. Nu în ultimul rând, detartrajul regulat redă dinților culoarea naturală și reduce riscul de inflamare a gingiilor. Jennifer Aniston se numără printre vedetele care sunt obsedate de această măsură indispensabilă unei bune igiene orale.

Citește și:

Fațetele dentare

Multe vedete au apelat la acest tratament cosmetic dentar și au și făcut public acest lucru. Printre ele se numără actrița Eva Longoria. Tehnica este una dintre cele mai bune soluții pentru un zâmbet impecabil, cu condiția să ai dinți sănătoși. Îmbrăcați în fatete dentare, dinții capătă un aspect aliniat, fără suprapuneri sau spații între ele. Forma lor devine armonioasă, corectându-se astfel dinții prea scurți, prea lungi sau prea ascuțiți. În plus, fațetele dentare ceramice sunt durabile și nu se pătează în timp, o soluție eficientă pentru un zâmbet perfect.

Albirea dinților

Blake Lively, Eva Mendes, Rihanna sunt numai câteva dintre vedetele care au recurs la proceduri de albire a dinților. Cea mai răspândită tehnică este cea bazată pe peroxid de hidrogen și se realizează la cabinetul stomatologic. Procedura este recomandată dacă ai pete pe dinți sau dacă aceștia au căpătat o nuanță gălbuie în timp, însă nu este potrivită pentru persoanele care au dinții înnegriți și deteriorați. Ulterior, albul dinților se întreține respectând reguli de igienă stricte, precum periajul după fiecare masă, cu periuțe și paste de dinți potrivite. Vedetele apelează și la metode naturale de menținere a nuanței cât mai albe a dinților. De exemplu, Julia Roberts folosește bicarbonatul de sodiu, după cum a dezvăluit chiar ea. Periajul săptămânal cu bicarbonat de sodiu ajută la curățarea dinților și împrospătarea respirației. Sucul de lămâie și sarea de mare pot fi, de asemenea, folosite, cu condiția să se evite periajul în exces. Iar, pentru un zâmbet strălucitor, actrița Gwyneth Paltrow a renunțat în urmă cu mulți ani la țigări, cafea, alimente acide și vin roșu. Substanțe din anumite alimente, precum pigmenții din sfecla roșie și fructele de pădure și condimente ca turmericul, provoacă îngălbenirea prematură a smalțului. Alege în schimb merele, morcovii și țelina, care favorizează albirea naturală a dinților.

Citește și:

Pentru un surâs strălucitor de vedetă, trebuie să fii și sinceră și relaxată. Zâmbetul nu se oprește doar la dinți, ci se reflectă pe chip și în ochi și este una dintre cele mai rapide metode de a te simți mai bine, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău.

Sursa foto: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.