Setari Cookie-uri

Sport, miscare si ingrijirea parului. Tu cum sa iti ingrijiesti parul cand mergi la sala?

Ei, si tu de ce parte a baicadei esti? Faci sau nu faci inca sport?

Ti-ai setat sa devii mai activa in aceasta primavara? Daca da, atunci iata cateva recomandari valoroase despre cum sa ingrijesti parul cand mergi la sala de sport.

Stii deja: cand mergi la fitness, nu este nevoie sa apelezi la o coafura prea elaborata, deoarece se strica rapid. Ai nevoie de un stilul practic, care sa nu te incomodeze in timpul antrenamentului. Dar exista si un dupa sport. Atunci e atunci. Cum faci ca sa arati cat de cat onorabil? Iata sfaturile Cristinei Gavrila, stilist Londa Professional.

Aplica un produs de styling pe par inainte de antrenamentul la sala. De ce? Sodiul din transpiratie iti poate deshidrata parul. Mizeaza pe o lotiune de tip leave-in pe lungimi inainte sa intri in sala de sport, recomanda specialistul Londa Professional. Aplicarea unui astfel de produs dureaza doar cateva secunde, iar parul tau va fi mai hidratat si mai usor de coafat!

Citește și:

Stim ca vrei sa arati stylish tot timpul, dar este important sa fii atenta la unele detalii daca vrei ca parul tau sa arate bine si dupa sala.

Daca ai parul ondulat spre cret si, in mod normal, te antrenezi purtand o esarfa de matase pe par, atunci inlocuieste-o cu una din bumbac, deoarece acest tip de material absoarbe umezeala si o tine cat mai departe de parul tau”, adauga Cristina Gavrila.

Daca parul este prins intr-o coada de cal si parul incepe sa se electrizeze il poti domoli cu un fixativ cu fixare flexibila,” mai dezvaluie hairstilistul Londa Professional.

Perie-ti parul dupa antrenament, prinde-l intr-o coada de cal si pulverizeaza putin fixativ cu fixare flexibila. Parul tau va arata decent si vei putea iesi in lume.

Specialistul Londa Professional recomanda sa nu te speli pe cap inainte de a merge la sala, ci sa astepti dupa antrenament. Parul proaspat spalat este prea moale ca sa stea cum il prinzi si mai mult te va incurca la sala! In plus, nu este recomandat sa te speli foarte des pe cap. De ce? Pentru ca exista riscul ca firul sa se subtieze si sa devina casant.

Citește și:

Daca nu ai timp sa te speli pe cap dupa antrenament, samponul uscat iti va da mai mult volum si vei scapa de impresia de par gras.

Accesorii si produse de hairstyling care n-ar trebui sa lipseasca din geanta ta de sala:

  • Elastice de par

  • Agrafe de diverse forme si dimensiuni

  • Bentite

  • Sampon si balsam in varianta travel siz

  • Un tub mic de fixativ

  • Sampon uscat

  • Lotiune de tip leave-in pentru hidratare intensa

  • Spray de styling

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.