Setari Cookie-uri

AVON lansează Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser, cu o formulă optimă ce conține Vitamina C și SPF 50

PUTEREA VITAMINEI C ÎNTR-O CREMĂ DE FAȚĂ CU SPF

AVON completează una dintre gamele preferate ale pasionatelor de frumusețe și îngrijire a tenului, Anew Vitamin C, cu o nouă cremă de față cu o formulă specială. Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser SPF 50 combină caracteristicile vitaminei C cu cele ale SPF-ului, pentru un ten protejat, hidratrat și strălucitor.

Cu o formulă testată dermatologic și cu o textură ușoară, care se absoarbe rapid, crema este recomandată pentru toate vârstele și tipurile de ten și este alegerea perfectă pentru sezonul cald deoarece:

„C” PENTRU SEZONUL CALD

Nu întâmplător, AVON celebrează venirea sezonului cald cu un produs pe bază de vitamina C.

„Vitamina C poate fi utilizată pe parcursul anului, însă primăvara și vara acționează ca o adevărată umbrelă protectoare, soarele fiind principala sursă de radicali liberi cu care venim în contact. Aceasta ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, care accelerează procesul de îmbătrânire prematură a pielii și cresc riscul de cancer” declară Ioana Simian, medic primar în Dermatologie și specialist AVON.

FRUMUSEȚEA ÎNCEPE DIMINEAȚA - #CREMADELAORA8

Pentru cele mai multe dintre noi, primele ore ale dimineții sunt echivalente cu rutina de frumusețe, iar integrarea Vitaminei C în ritualul matinal de îngrijire va asigura hidratarea, protecția și luminozitatea tenului pe tot parcusul zilei.

Citește și:

Pentru a te bucura de toate beneficiile vitaminei C, integrează în rutina ta de dimineață cei 4 pași:

1. Exfoliantul pentru față cu Vitamina C (de 2-3 ori pe săptămână)

2. Tonerul cu Vitamina C (zilnic)

3. Serul cu Vitamina C (zilnic)

4. Crema de față cu Vitamina C SPF 50 (zilnic)

„Nu este un secret că, pentru mine, îngrijirea pielii e o prioritate absolută pentru că lucrez foarte mult în fața camerei. Am căutat mereu formule la care pielea mea reacționează bine și care produc rezultate vizibile. De cel puțin 3 ani folosesc cu mare succes serul cu vitamina C, pe care l-am completat tot timpul cu o cremă cu factor de protecție ridicat.

Vă imaginați fericirea mea când am încercat crema Anew cu Vitamina C și SPF 50, adică combinația ideală de vitamina C și protecție solară, ideală pentru orice vârstă și extrem de eficientă primăvara și vara.

Citește și:

Așa că, mai nou, nu există dimineață pentru mine care să înceapă fără întreaga rutină cu Vitamina C; și acest lucru e super vizibil make-up artiștilor care mă întreabă ce folosesc mai nou, pentru că pielea mea arată super radiantă", declară Monica Bîrlădeanu, actriță și ambasador AVON.

Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser SPF 50 poate fi achiziționată la prețul de 49.00 lei.

Produsul poate fi comandat și online, pe www.avon.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.