Setari Cookie-uri

Pregateste-ti parul pentru zilele cu soare

Stilistii Londa Professional iti sar in ajutor cu 3 recomandari pe care ar trebui sa le urmezi daca vrei sa te bucuri de o podoaba capilara stralucitoare si plina de sanatate si pe timpul zilelor cu soare!

Usor, dar sigur, soarele capata forta si energie! De aceea, este intelept sa iti pregatesti parul pentru zilele din ce in ce mai calde. Iata si de ce: in caz contrar, este posibil sa te confrunti cu varfuri despicate, culoare mai terna si par degradat din cauza efectelor razelor soarelui.

Stilistii Londa Professional iti sar in ajutor cu 3 recomandari pe care ar trebui sa le urmezi daca vrei sa te bucuri de o podoaba capilara stralucitoare si plina de sanatate si pe timpul zilelor cu soare!

1. Introdu in rutina de ingrijire a parului un produs cu factor SPF

Vara, atat tenul, cat si parul trebuie protejat de efectele nocive ale razelor UV. Specialistii recomanda folosirea unor produse de ingrijire (lotiune, spray-uri sau uleiuri) care iti protejeaza parul impotriva razelor.

2. Tine-te departe de instrumentele de styling

Soarele nu e milos cand vine vorba de podoapa ta capilara. Astfel, parul este afectat de expunerea la soare, dar si de transpiratia de la nivelul scalpului. Este recomandat sa iei o pauza de la coafarea cu styler-ul tau favorit!

Citește și:

Daca te temi de fire rebele sau electrizate mizeaza pe o lotiune sau crema cu efect de finisare.

Tame It de la Londa Professional este o lotiune pentru netezire care te ajuta sa ai un look impecabil. Atuurile sale? Micro-polimerii 3D-sculpt. Acestia unesc suvitele individuale, iar coafura capata un aspect neted si structurat.

3. Distanteaza spalarile pe cap

”Daca te speli prea des pe cap, exista riscul ca parul tau sa se usuce foarte mult. Atentie: vara trebuie sa fii foarte atenta sa nu te speli pe cap inainte de a merge la piscina sau la mare. De ce? Pentru ca samponul inlatura uleiurile naturale ale suvitelor tale, asa ca acesta va fi mai repede afectat de substante precum clorul sau sarea din mare”, ne sfatuieste Gabriel Ilie, stilist Londa Professional.

Preturi recomandat Tame It de la Londa Professional: 57 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.