Setari Cookie-uri

Tendințele anului 2022 în materie de culoarea părului: se poartă autenticitatea și culorile vibrante

Iată care sunt cele mai noi culori pentru păr pe care specialiștii ni le propun în această primăvară.

Și anul acesta se poartă curajul și autenticitatea atât în fashion, cât și în hairstyling. Profesioniștii în îngrijirea și stilizarea părului ne recomandă culori prin care să ne exprimăm starea de bine și încrederea, iar noile nuanțe vedetă ale anului 2022 sunt aici să ne ajute să ne exprimăm exact așa cum simțim. Iată care sunt cele mai noi culori pentru păr pe care specialiștii ni le propun în această primăvară.

Palette Intensive Color Creme și Palette Deluxe își extind portofoliul cu noi nuanțe de blond irezistibil. Palette Intensive Color Creme are trei noi nuanțe de blonduri reci cu reflexe cenușii.

  1. 9-5.21 Blond Argintiu

  2. 8-21 Blond Cenușiu Deschis

  3. 7-21 Blond Cenușiu Mediu

Cele doua Tonere Palette Blond Cenușiu și Blond Platinat cu efect anti-îngălbenire, ce au la bază un amestec special de micro-pigmenți pentru un efect metalic atractiv, se relansează într-un ambalaj sub formă de tub, mai ușor de utilizat, realizat din 100% plastic reciclabil.

Citește și:

Palette Deluxe oferă o culoare radiantă și strălucitoare părului tău, cu rezultate ce durează până la 10 săptămâni. Formula cu ulei natural de marula netezește fibrele capilare, oferind o strălucire senzațională părului tău. Gama Palette Deluxe se îmbogățește cu o nouă nuanță irezistibilă - 11-11 Blond Ultra Titan, un blond deschis izbitor, cu reflexe sidefate strălucitoare, care captează lumina pentru un aspect miraculos timp de săptămâni.

Cu Schwarzkopf LIVE Color îndrăznește culori vibrante chiar dacă ai părul închis, cu decolorare și vopsire într-o singură etapă. Amestecul foarte concentrat de pigmenți penetrează profund firul de păr, oferindu-i o culoare intensă și cu adevărat radiantă. Descoperă vibrația veselă a noilor culori LIVE Color și activează-ți creativitatea:

Citește și:

1. B11 Frosty Blonde - Decolorare și vopsire într-un singur pas simplu. Formula nouă îți decolorează părul până la 4 tonuri. Culoare intensă și vibrantă cu ajutorul serumului de vibrație încorporat.

2. L77 Pink Passion - Decolorare și vopsire într-un singur pas simplu. Formula nouă decolorează părul până la 3 tonuri. Amestecul de pigmenți extrem de concentrat pătrunde adânc în firul de păr pentru rezultatul unei culorii vii cu efect anti-îngălbenire. Nuanța este concepută special pentru părul închis la culoare.

Schwarzkopf Gliss Color cu Acid Hialuronic ne propune în această primăvară două noi nuanțe de blond: 10-0 Blond Natural Ultra Deschis și 9-16 Blond Rece Ultra Deschis. Ambele nuanțe se bucură de un ton natural bej. Este o vopsea permanentă, ce are în compoziția sa acid hialuronic, ce asigură hidratarea și îngrijirea perfectă în timpul și după colorare. Pigmenții de culoare pătrund profund în structura firului de păr, asigurând o nuanță bogată, de lungă durată. De asemenea, acoperă firele albe, oferind părului un aspect sănătos și frumos.

Citește și:

Syoss Oleo Intens își lărgește gama cu trei nuanțe cu tonuri calde: 3-22 Bordo Închis, 3-33 Prună Bogată și 7-77 Roșu Ghimbir. Produsele din această gamă nu conțin amoniac. Cu Syoss Oleo Intens, părul devine vizibil mai puternic și mai frumos, cu o culoare de durată. Această vopsea acoperă 100% firele albe de păr.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.