Setari Cookie-uri

4 beauty gadgets care revoluționează rutina de îngrijire

Viitorul este strălucitor, viitorul este despre frumusețe!

Când achiziționați un gadget sau un dispozitiv electric – de orice fel, de la cele mai bune aparate de îndreptat părul la cele mai bune dispozitive pentru față – doriți să vă asigurați că investiția merită. Datorită calității și tehnologiei avansate folosite, costul unui produs este mai ridicat, așa că este important să știți dinainte dacă acel produs face exact ceea ce pretinde. Pentru voi, echipa Sempasi a trecut în revistă unele dintre cele mai bune dispozitive de înfrumusețare și vă promite că acestea sunt demne de tenul vostru sau al persoanelor dragi.

CUM ARATĂ DIY ÎN NOUA ERĂ HI TECH?

Atunci când lumea frumuseții și a tehnologiei se întâlnesc, apar inovații creative care ne vor face să ne întrebăm cum am trăit până acum fără ele. Exact așa se întâmplă și cu dispozitivul Sempasi Pavo Pro - Rejuvenation Therapy. Datorită designului ergonomic și tehnologiei LED, zona de contact se mulează perfect pe gât și pe față. Pavo Pro detensionează musculatura și reduce ridurile fine, acționând în profunzimea pielii.

Citește și:

Termoterapia prin programul cu lumină roșie (caldă), crește metabolismul celular, susține generarea naturală de colagen, netezește ridurile, iar crioterapia prin programul cu lumină albastră (rece), îmbunătățește aspectul pielii sensibile, calmează iritațiile și erupțiile cutanate. În plus, masajul și vibrațiile prin programul normal activează circulația sângelui și pregătește tenul pentru următorul program din rutina voastră.

Cu Pavo Pro, obțineți rezultate profesionale în confortul casei nu doar pentru ten, ci pentru orice zonă a pielii. Fără programări, fără cheltuieli extra! Îl folosiți împreună cu produsele voastre de îngrijire sau chiar peste o mască tip șervețel pentru rezultate peste așteptări.

Puteți vedea efectele de la prima utilizare: o piele mai luminoasă, mai suplă. Dacă vreți rezultate cu adevărat revoluționare, după 3-4 săptămâni, tot ce trebuie să faceți este să fiți fidele ritualului de îngrijire, zilnic.

Citește și:

Electrostimulare, masaj și lifting corporal într-un singur dispozitiv inteligent

Progresele tehnologice au dus la o actualizare serioasă a practicilor de frumusețe, ceea ce face mai ușor (și mai rapid) ca niciodată să obțineți rezultatele pe care le căutați. Este momentul să testați Sempasi Deus, un Zeu, exact cum îi spune numele, pentru lifting corporal și combaterea celulitei.

Tehnologia inteligentă vă oferă masaj corporal cu termoterapie, vibrații și electrostimulare, chiar la voi acasă. Alegeți unul din cele 4 programe pentru a vă personaliza rutina de îngrijire. Deus are efecte de tonifiere musculară, detoxifiere și hidratare, oferind elasticitate pielii. Dispozitivul redă fermitatea sânilor, încetinește îmbătrânirea și stimulează circulația sângelui.

Citește și:

Cu adevărat, the body lifting wonder!

Cu toții avem nevoie de un artist

Dacă în trecut trebuia să mergem în saloane specializate pentru a beneficia de tratamente de ultimă generație, acum totul este doar la un clik distanță pentru a beneficia de propriul artist în curățare. Vorbim despre Sempasi Sol, dispozitivul inteligent pentru o curățare profundă a tenului, care acționează ca un artist, revitalizând pielea lipsită de luminozitate.

Creați-vă rutina de îngrijire alegând unul din cele 4 programe de intensitate diferită și una din cele 3 perii interschimbabile pentru o piele curată și proaspătă. Sol stimulează circulația sângelui, deblochează porii și îți pregătește tenul pentru aplicarea produselor de îngrijire.

Curăță tenul de 6 ori mai bine decât mâinile și face masaj facial... și cu acestea am spus tot. Trebuie neapărat să îl încercați!

Citește și:

Și pielea are nevoie de gimnastică

Iar dispozitivul Sempasi Virgo Pro este antrenorul perfect, ultratehnologizat, pentru o piele tonifiată, la orice oră. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton!

Tehnologia de ultimă generație a dispozitivului Virgo Pro îmbunătățește radical aspectul pielii prin masajul de tonifiere și stimulare a circulației. Virgo Pro oferă pielii îngrijirea completă, personalizată, cu efecte multiple pentru un ten mereu tânăr: de la eliminarea toxinelor și reducerea porilor, la efecte antirid, de lifting facial.

Ce îl face alegerea ta perfectă? Calmează iritațiile tenului sensibil datorită programului de crioterapie. Reduce semnificativ cearcănele, ridurile și liniile fine din jurul ochilor, oferind privirii un aspect odihnit. Aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii și elimină toxinele, prin terapia cu ioni. Facilitează drenajul limfatic și reduce ridurile și liniile fine, lăsând tenul suplu și strălucitor;

Citește și:

Unul dintre efectele WOW, este că reduce bărbia dublă, sculptând prin vibrații și căldură.

Și pentru că iepurașul este complicele celor de la Sempasi, toată gama beneficiază de -30% reducere, în perioada 16 -24 aprilie 2022. Profitați de reducere și comandați acum pentru voi sau pentru o persoană pe care vreți să o surprindeți: https://sempasi.com/romanian/.

Inspirați-vă de pe canalele de socializare de pe Sempasi: https://www.instagram.com/sempasiromania/ și https://www.facebook.com/sempasiromania

Despre Sempasi

Sempasi este un brand recunoscut şi înregistrat la nivel european ce pune accent pe utilizarea unor tehnologii de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate. Fabrica Sempasi dezvoltă o activitate bazată pe principii de siguranță și calitate deținând certificările CE, ROHS, ISO9001, WEEE. Iar beauty gadget-urile sunt supuse unor teste riguroase înainte de producție.

Citește și:

Cele mai noi tehnologii în domeniul de înfrumusețării într-un singur loc. Sempasi - The future of beauty!

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.