Setari Cookie-uri

3 întrebări importante pe care să vi le puneți înainte de a cumpăra un ondulator de păr

Ondulatoarele sunt unul dintre cele mai bune instrumente de coafat în care puteți investi.

Felul în care vă este coafat părul este vital pentru a completa orice look, iar coafarea corectă a părului este esențială. De asemenea, este destul de ușor să vă adaptați coafura în funcție de zi și de look-ul pe care vi-l doriți, mai ales dacă aveți părul lung. Totuși, aveți nevoie de instrumentele potrivite pentru a face acest lucru.

Ondulatoarele sunt unul dintre cele mai bune instrumente de coafat în care puteți investi. Acestea pot ajusta tipul de bucle și pot fi folosite și pentru a îndrepta și netezi părul pentru un finisaj strălucitor.

Cumpărarea unor ondulatoare poate fi o mică provocare, deoarece exista o mulțime de modele pe piață care se laudă cu specificații diferite. Atunci când cumpărați ondulatoare, țineți cont de următoarele trei întrebări:

Citește și:

Din ce materiale este fabricat ondulatorul?

Ondulatoarele pot fi fabricate fie din metal, fie din ceramică, iar acestea sunt bune pentru diferite tipuri de păr.

Modelele de ondulatoare ceramice sunt excelente pentru părul deteriorat. Se spune că acestea oferă hidratare părului și ajută la blocarea umidității naturale a părului. Ondulatoarele sunt folosite pe părul subțire, deoarece pot ajuta părul subțire să pară mai gros și să crească volumul.

Ondulatoarele metalice pot fi destul de dure pentru părul delicat, dar sunt excelente în utilizarea aburului pentru a crește volumul și corpul părului subțire. Acestea tind să usuce părul și pot duce la păr creț dacă nu sunteți atentă.

Atunci când cumpărați ondulatoare, asigurați-vă că țineți cont de material și asigurați-vă că alegeți un material care va beneficia cel mai bine de tipul dvs. special de păr.

Citește și:

Care este dimensiunea ondulatorului și ce tip de bucle va oferi acesta?

Dimensiunea butoiului determină mărimea buclelor pe care le puteți obține. Butoaiele mai mici vor da bucle mai strânse. Butoaiele mai mari vor da bucle moi, mai fluide.

Părul subțire tinde să beneficieze cel mai mult de un butoi mai mic care va da o buclă perfectă care va adăuga volum și corp stilului. În timp ce părul mai gros va avea nevoie de un ondulator mai mare care poate da bucle mai mari care vor rezista mai mult și vor evita să vă dea un aspect de permanent.

Puteți controla setările de temperatură?

Ondulatoarele vin într-o varietate de temperaturi, dintre care unele pot fi prea calde sau prea reci pentru tipul dvs. de păr. Cele mai multe ondulatoare high-end vor avea setări de temperatură reglabile. Acest lucru vă va oferi controlul fin de care veți avea nevoie pentru a obține stilul perfect.

Citește și:

Piața ondulatoarelor este saturată cu o mulțime de modele și mărci diferite care toate par similare, cu excepția prețului.

Știind ce să căutați atunci când cumpărați un ondulator, veți economisi bani. Chiar nu este nevoie să cumpărați cel mai scump model de pe piață. De asemenea, vă va asigura că veți obține cel mai bun ondulator pentru nevoile dumneavoastră. Vă garantează că puteți controla și schimba aspectul pentru a se potrivi stilului dvs., ori de câte ori aveți nevoie.

Acordați-vă un minut pentru a lua în considerare câteva caracteristici cheie ale fierului de ondulat pentru a vă ajuta să determinați ce model vi se potrivește cel mai bine.

  • Tipul de păr: Părul mai gros necesită setări de căldură ridicate pentru a menține rezultatele de ondulare, în timp ce părul fin are nevoie de setări mai joase pentru a evita deteriorarea părului.

    Citește și:
  • Viteze de încălzire a butoiului: Cu cât un ondulator generează mai repede căldură, cu atât mai ușor este să obțineți o buclă care arată ca și cum ar fi fost făcută de un profesionist.

  • Dimensiunea butoiului: Diferite dimensiuni ale butoiului produc diferite tipuri de bucle. În funcție de aspectul pe care doriți să îl obțineți, un butoi mai gros este potrivit pentru bucle mai lungi și mai lejere. Dacă doriți bucle mai strânse sau bucle inelare, este recomandată un butoi mai subțire.

  • Butoaie interschimbabile: Unele ondulatoare vin cu butoaie interschimbabile pentru a vă ajuta să creați o varietate de look-uri diferite, folosind un singur aparat.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.