Setari Cookie-uri

Alegerea bijuteriilor în funcție de ținută. Ce să alegi și ce să eviți

Bijuteriile au rolul de a complimenta o ținută, fie că îți plac accesoriile de dimensiuni mari sau în forme mici, aproape insesizabile.

Cele mai populare accesorii pentru femei sunt bijuteriile, pe care le poți purta indiferent de eveniment sau de outfit. Bijuteriile au rolul de a complimenta o ținută, fie că îți plac accesoriile de dimensiuni mari sau în forme mici, aproape insesizabile.

Probabil te întrebi cum alegi bijuteriile în funcție de ținută și cum știi ce se potrivește mai bine la ceea ce porți. Află ce să alegi și ce să eviți atunci când vrei să accesorizezi, din articolul nostru.

Păstrează un echilibru al proporțiilor

Îți place să combini stilurile vestimentare? Într-o zi, poți fi nevoită să te îmbraci elegant la birou, însă preferi stilul casual sau sport în timpul liber. Orice haine și încălțări ai alege pentru ținutele de zi cu zi, menține un echilibru între bijuteriile purtate.

Citește și:

Pe scurt, încearcă să nu încarci ținuta și optează pentru regula echilibrului. Porți un colier din aur de la Bijuteria-Gia? Dacă ai ales un model gros, de dimensiuni mari, nu purta și cercei la fel de vizibili. În acest caz, se recomandă cerceii de dimensiuni mici și inelele simple, tip bandă. În același mod poți să procedezi și dacă porți o pereche de cercei lungi, la o rochie de zi sau seară. Poartă un colier simplu și discret, care să nu distragă atenția de la cercei.

Asortează culoarea bijuteriilor cu ținuta

După ce înveți să respecți regula echilibrului în ceea ce privește bijuteriile, informează-te și asupra asortării acestora cu ținuta. De pildă, bijuteriile din aur sunt disponibile într-o gamă variată de nuanțe, precum alb, galben, roz sau chiar negru și verde.

Citește și:

Aurul galben se potrivește cel mai bine cu ținutele elegante și prețioase de zi sau seară, dar și cu ținutele office, recomandate pentru locul de muncă și întâlniri de afaceri. Bijuteriile din aur galben se potrivesc de minune cu articole negre, maro și roșu, dar și cu nuanțele pastel.

Îți place aurul alb? Datorită reflexiilor reci, bijuteriile din aur alb se asortează rapid cu ținutele sport și casual, compuse din pantaloni și top. Ar fi bine să porți accesorii din aur alb, în combinație cu nuanțe vii precum verde, galben sau albastru, dar și cu outfituri exclusiv negre. În ceea ce privește aurul roz, îl poți combina cu ținute feminine compuse din rochii și fuste, în nuanțe aurii sau în culori tari.

Uită de supraacesorizare

Pentru a nu da greș cu ținutele de zi cu zi, renunță la supraacesorizarea lor cu bijuteriile preferate. Chiar dacă nu ești adepta minimalismului, atunci când vine vorba despre bijuterii, merită să le alegi pe cele potrivite.

Citește și:

Nu purta cercei mari, alături de coliere, inele și brățări în aceeași dimensiune și nu amesteca metalele. O ținută nu va arăta bine dacă o să porți cercei realizați manual, în combinație cu inele din aur, brățări din argint și ceas cu o curea din cauciuc. Încearcă să nu exagerezi cu bijuteriile și chiar dacă nu fac parte din același set, păstrează un număr limitat, care să armonizeze întregul look.

Poartă bijuteriile în funcție de momentul zilei

Nu în ultimul rând, te poți ghida după purtarea bijuteriilor în funcție de momentul din zi în care le porți. Bijuteriile simple sunt recomandate pentru outfituri de zi, chiar dacă porți jeanși și tricou sau o rochie midi. Pentru ocaziile de seară, unde vestimentația este mai îndrăzneață, poți opta pentru bijuterii mai mari și mai opulente, care se remarcă prin dimensiune sau culoare.

Citește și:

Astfel, ținutele de zi nu ar trebui să fie însoțite de bijuterii impunătoare, precum colierele statement, cerceii tip candelabru, brățări mari sau inele cu pietre mari. Seară, poți apela la aceste trucuri, fără să adaugi toate bijuteriile menționate într-o singură ținută.

Inspiră-te din sugestiile noastre și construiește ținutele cu bijuteriile potrivite!

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.