Setari Cookie-uri

Cu gandul catre lunga vara fierbinte

Cum putem face ca sa mentinem sanatatea parului la vara ce urmeaza?

Incet, dar sigur se vede si vara la orizont. Si cat de bine ne pare. O asteptam de ceva vreme. O visam si ne gandim cu drag la cum o sa ne plimbam, cum o sa ne schimbam coafurile si la cum ne vom juca de-a buclele.

Vara ne permite mai multa ghidusie, mai multa relaxare si mai multa prospetime. Dar, ar fi bine sa nu uitam ca, odata cu vara, apar si primele pericole pentru par. Razele fierbinti ale soarelui – mai ales cele UV, apa sarata, umiditatea, clorul din piscine, parul ud prins cu elastice prea dure.

Si, da, toate aceste detalii, aparent nevinovate, pot duce la varfuri despicate, la arsuri ale scalpului, la fire rebele si la o culoare matuita. Deci, ce ai de facut? Cum putem face ca sa mentinem sanatatea parului la vara ce urmeaza? Iata cateva sfaturi concrete din partea lui Dudu Cumpat, stilist Londa Professional. El ne explica cum iti poti ingriji parul cat mai eficient pe timpul verii.

Citește și:
  • Mizeaza pe sprayul de hidratare fara clatire pentru protectia culorii Color Radiance. Iata si de ce: acesta protejeaza parul vopsit impotriva decolorarii si matuirii culorii gratie ingredientelor pe care le contine. Unul dintre acestea? Coaja de portocala, cu un pH acid, care este renumita pentru stoparea efectelor de oxidare nedorite.

  • Samponul si balsamul fara clatire pentru protectie impotriva razelor UV Sun Spark. Atuul lor? Curata si ingrijesc parul afectat de razele UV. Este gama ideala pentru a preveni efectele daunatoare ale razelor UV.

De acum, gata: poate sa vina vara!

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.