Setari Cookie-uri

Cine nu își dorește păr, piele și unghii sănătoase?

Merz Spezial Dragee sunt suplimente alimentare special concepute pentru a oferi un aspect proaspăt și sănătos, atât pielii, cât și părului și unghiilor.

Misiunea Merz Spezial, companie germană cu tradiție de peste un secol în industria farmaceutică și cu o lungă experiență în domeniul frumuseții, este de a cerceta și asigura orice femeie că produsele Merz Spezial sunt eficiente și compliante.

Merz Spezial este marca numărul unu din Germania la categoria „frumusețea vine din interior”, iar formulele au fost dezvoltate cu ajutorul unui departament intern de cercetare și dezvoltare, în baza unor principii active unice și brevetate, sloganul companiei fiind “Frumusețea înseamnă inovație”.

Merz Spezial Dragee sunt suplimente alimentare special concepute pentru a oferi un aspect proaspăt și sănătos, atât pielii, cât și părului și unghiilor.

Formula drajeurilor conține o combinație unică de vitamine și microelemente benefice, ce mențin sănătatea părului, a pielii și a unghiilor:

Citește și:

-Vitamina C ajută pielea să fie sănătoasă și suplă, ajutând la producerea de colagen în mod natural.

-Vitamina E, vitamina B2 și zincul protejează celulele pielii de stresul oxidativ.

-Niacina, biotina, vitamina A ajută la menținerea părului strălucitor și sănătos

-Fierul, acidul folic și vitaminele B2 și B12 sunt necesare pentru formarea elementelor celulare ale sângelui, prin care restul substanțelor nutritive ajung la piele, la baza unghiilor și la rădăcinile părului.

În plus, cele două drajeuri necesare zilnic au doar 2 calorii!

Produsele Merz Spezial a fost dezvoltate de o echipă de experți științifici si sunt supuse unui control strict al calității.

Mai multe detalii despre produse puteți găsi pe:

www.merz-spezial.ro

www.facebook.com/MerzSpezialRomania

Citește și:

www.instagram.com/merz_spezial_romania

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.