Noua gamă Nature Box 3în1 pentru bărbați oferă cea mai bună îngrijire pentru păr, barbă și piele

Nature Box lansează pe piață o inovație în materie de îngrijire personală pentru bărbați: gama Nature Box 3în1, ce se bucură de o formulă cu 98% ingrediente de origine naturală, ce oferă cea mai bună îngrijire atât pentru păr, cât și pentru barbă și piele.

Primăvara celebrăm atât feminitatea, cât și natura și frumusețea în general. De aceea, Nature Box a decis că, după o perioadă plină cu vești dedicate femeilor, multe flori și cadouri pentru mame, fiice și soții, luna mai trebuie să fie a bărbaților. Astfel, Nature Box le propune și acestora o conversație despre...îngrijire personală. O astfel de discuție cu bărbații începe întotdeauna având în minte câteva cuvinte cheie: ușurința utilizării, efect rapid, combaterea mătreții și îngrijire 3în1.

Nature Box lansează pe piață o inovație în materie de îngrijire personală pentru bărbați: gama Nature Box 3în1, ce se bucură de o formulă cu 98% ingrediente de origine naturală, ce oferă cea mai bună îngrijire atât pentru păr, cât și pentru barbă și piele. Ambalajul produsului este realizată 100% din plastic social*, produsul fiind certificat COSMOS**. Notele condimentate din plante sau din nuci răspund celor mai mari nevoi în materie de întreținere personală a bărbaților, precum combaterea mătreții și îngrijirea pielii, a părului sau a bărbii.

Retail jobs

Noua gamă Nature Box 3în1 pentru bărbați este diponibilă în două variante de șampoane:

Șamponul Nature Box 3în1 pentru bărbați, cu ulei presat la rece din seminte de canepa - acționează eficient împotriva mătreții. Este potrivit atât pentru păr și scalp, cât și pentru barbă. Are la bază o formulă cu ulei din semințe de cânepă presat la rece, cunoscut pentru vitaminele sale benefice și proprietățile antioxidante. Curăță eficient și combate mătreața, lăsând părul frumos și sănătos. Șamponul este vegan, iar recipientul este fabricat din 100%* plastic social.

Șamponul Nature Box 3în1 pentru bărbați, cu ulei presat la rece de nucă - cunoscut pentru vitaminele sale benefice și proprietățile antioxidante. Curăță în profunzime fiind potrivit atât pentru păr și corp, cât și pentru îngrijirea pielii feței. Șamponul este vegan, iar recipientul este fabricat din 100%* plastic social. Se aplică pe părul umed, pe corp și pe față, se masează până la formarea spumei și apoi se clătește cu apă.

Nature Box are grijă de planetă

Toate produsele Nature Box sunt certificate COSMOS NATURAL, iar recipientele noii game Nature Box 3în1 pentru bărbați sunt reciclabile, realizate 100%* din plastic social, colectat de pe plaje și sol. Toate formulele noii game sunt 100% vegane. Produsele Nature Box nu sunt testate pe animale. În sfârșit, poți achiziționa un produs benefic atât pentru tine, cât și pentru planetă.

*cu excepția dopului și etichetei

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri