Nu Skin ne-a pregatit cele mai bune produse pentru vara lui 2022- Get your Sunright!

Gama Sunright este exact ce avem nevoie în vara aceasta. Doamnelor, pregătiți-vă pentru shopping: tenul vostru nu a arătat niciodată mai bine!

Ah... Luna mai! Vara lui 2022 este atât, dar atât de aproape încât parcă se simte ușor briza mării. Urmează luni călduroase, soare puternic, vacanță, distracție și mare, urmează poate cea mai frumoasă perioadă a anului, însă și cea care ne pune cele mai multe probleme atunci când vine vorba de îngrijirea tenului sau a pielii corpului.

După cum deja multe dintre voi știu, soarele, razele solare pe care le iubim atât de mult, ne fac foarte mult rău pe termen lung- provoacă apariția ridurilor, aspectul îmbătrânit al pielii, petele hiperpigmentare sau lucruri mult mai grave de atât.

Așadar, dacă luna mai va găsește în fața laptopului căutând un SPF care să va protejeze, v-am ieșit eu în cale: eu și bunii noștri prieteni de la Nu Skin care întotdeauna au grijă de pielea noastră și de starea noastră de bine. Pentru că, este adevărat, o piele sănătoasă, tânăra și catifelată îți poate schimba starea de spirit și chiar felul în care vezi lumea din jur. Astfel, va fac cunoștință cu gama Sunright!

Fără să mai pălăvrăgim mult, să începem cu cele două produse atât de iubite, ce promit să protejeze tenul de razele UV și să va păstreze pielea netedă cât mai mult cu putință.

Sunright 35 & Sunright 50

Cele două produse siameze oferă factor de protecție solară 35, respectiv 50 fiind loțiuni hidratante, extrem de plăcute la nivelul pielii și ideale de purtat în geanta de zi cu zi sau în geanta de plajă, atunci când plecați în concediu.

Rezistența laapă a loțiunilor este un mare punct forțe, însă ar trebui ținut cont de faptul că produsele pentru a fi eficiente și a oferi o protecție ridicată trebuie reaplicate pe parcursul zilei de mai multe ori.

Gama Sunright

Trăsăturile cheie ale produselor nu sunt de trecut cu vederea: Axtansantina este un antioxidant ce ajută cu protecția pielii împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător, Extractul de Physalis angulata ajută la calmarea pielii în timpul expunerii la razele UV, iar aloe vera, bisabolol și pantenol ajută la hidratarea intensă a tenului.

Aceste produse se pot găși pe site-ul Nu skin, iar achiziționarea lor va promit că nu va va dezamăgi. Toate gamele Nu Skin au avut un deosebit success datorită ingredientelor cât se poate de curate, de atente ales astfel încât tenul femeilor să se bucure de cea mai mare îngrijire, dar și cel mai plăcut răsfăț!

Gama Sunright

Sunright Lip Balm

În completarea minunatelor loțiuni pe care tocmai vi le-am prezentat vine un al treilea produs: simplu, extrem de eficient, perfect pentru vara, compact- încape în orice geantă și în orice buzunar și un must când vine vorba despre expunerea prelungită la soare: Sunright Lip Balm 15!

Acest balsam de buze este destinat tuturor persoanelor care își doresc să se bucure de o vacanță la mare, pe plajă, însă vor să și aibă grijă de buzele lor. Un produs destinat buzelor ce are și factor de protecție solară este, credem noi, exact ce avem nevoie pentru vara lui 2022.

Gama Sunright

Produsul oferă o formulă ușoară, super-hidratantă, o textura plăcută și protecție sigură împotriva crăpării buzelor și a daunelor solare.

În acest sens, va invităm să consultați site-ul Nu skin- gama Sunright are să va câștige inima, fiți siguri!

Sunright Insta Glow

Preferatul meu! Sunright Insta Glow este răspunsul tuturor problemelor voastre. De ce?

Cel puțin în ceea ce mă privește, știu cât este de importantă protecția solară și o folosesc consecvent și responsabil în fiecare zi a verii, însă mă simt puțin dezamăgită când mă întorc din vacanță și nu sunt bronzată aproape deloc. Dacă și voi simțiți același lucru și v-ați dori să aveți parte și de protecție foarte bună, dar și de bronz sănătos: Gama Sunright ne sare tuturor în ajutor cu produsele perfecte!

Gama Sunright

Acest produs autobronzant este formulat pentru față și corp, are o textura ușoară și este foarte simplu de aplicat, iar după numai 15 minute îți oferă un bronz atât de natural, iar pielea rămâne catifelată și hidratată.

Autobronzarea se face urmând cei 4 pași semnalați și pe site-ul Nu skin, chiar la specificațiile produsului, pași pe care va sfătuiesc să îi urmați dacă va doriți că bronzul să arate cât mai bine, cât mai uniform și pielea să aibă un aspect sănătos!

Gama Sunright


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri