Setari Cookie-uri

Soluția excelentă de a da volum părului tău!

Pentru volum, îndreptare sau pentru bucle superbe, într-un timp scurt, periile electrice fixe Revlon One-Step oferă părului tău și mai multă strălucire, fără a-l deteriora.

Ți se pare că încă nu ai găsi-o? Nu-i nimic, te ajutăm noi să dai de ea. Dar puțin mai târziu. Până atunci, hai să ne amuzăm împreună de cele mai trăznite metode la care unele persoane au apelat pentru a da volum părului.

Știai că există persoane care și-au pus în păr băutura aceea răcoritoare inventată de un farmacist și foarte îndrăgită pe tot mapamondul? Sau că au adaugat în șampon puțină... gelatină? Despre taparea părului la rădăcină, ce să mai spunem? Unele dintre noi au făcut asta și nu mai vor să-și amintească: păr încurcat, fire rupte, pe scurt – damage.

Atunci, de ce să apelăm la atâtea trucuri când lucrurile pot fi mult mai simple?

Alege sa folosesti periile electrice fixe REVLON One-Step si poți avea un păr sănătos, cu volum!

Cu ajutorul lor poți să-ți pui și mai mult în evidență felul tău special de a fi creând coafura care te reprezintă. Indiferent dacă ai părul mediu ori lung sau mediu spre scurt, periile electrice fixe Revlon One-Step Hair Dryer&Volumizer te ajută sa-ti faci singura coafura preferată, având variante dedicate fiecarei lungimi.

Pentru volum, îndreptare sau pentru bucle superbe, într-un timp scurt, periile electrice fixe Revlon One-Step oferă părului tău și mai multă strălucire, fără a-l deteriora. Iar variantele de culori pastelate, le fac și foarte atrăgătoare. Verde mentă, turcoaz sau fucsia sunt culori cărora știm sigur că-ți va fi greu să le reziști. Există și pe negru, pentru cine-l preferă. Hai, alege una dintre ele și ne vei mulțumi mai târziu :) Peria electrică fixă REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer RVDR5222E2 pentru păr mediu și lung are o formă unică ce se distinge prin marginile ușor curbate, perfecte pentru netezirea părului, în timp ce vârfurile rotunjite oferă mai mult volum. Astfel, se obține o coafură minunată într-un timp foarte scurt.

Peria electrică Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer este proiectată astfel încât să fie și perie și uscător. Designul inovator vă permite să uscați și să coafați părul în același timp, ceea ce reduce deterioarea vârfurilor și vă ajută să economisiți timp. Forma ovală a periei facilitează pieptănarea părului cât mai aproape de rădăcină.

Spre deosebire de uscătoarele clasice care au materialul de acoperire din plastic, acoperirea ceramică a periei Revlon asigură distribuirea uniformă a temperaturii aerului în timpul uscării părului. Învelișul ceramic ajută la regenerarea firului de păr degradat ca urmare a folosirii în exces a produselor pentru coafare.

Fă-i cadou părului tău un produs care-i va deveni cel mai bun prieten! Bucurați-vă împreună de reducerea de 36%.

Peria electrică fixă REVLON pentru păr mediu spre scurt One-Step Volumiser RVDR5282UKE este concepută pentru a distribui aerul uniform și rapid, stilizând părul rapid, fără a-l deteriora.

Acest model, ca si modelele RVDR5222, beneficiază de tehnologia de ionizare. Știi cum acționează? Iată câteva explicații: temperaturile ridicate determină părul să se despartă în toate direcțiile, mai exact "se magnetizează", după cum se obișnuiește să se spună. Atunci când uscăm părul cu aer fierbinte, acesta acumulează ușor sarcina pozitivă și se electrizează. Din fericire, fluxul de ioni negativi care rezultă din tehnologia de ionizare Revlon face părul mai moale, elimină electricitatea statică și face părul mai neted. Așadar, părul rămâne hidratat, mai fin și mai sănătos.

Poate fi a ta! Profită de reducerea de 31%!

Bit Online este importatorul și distribuitorul autorizat REVLON în Romania, divizia de perii electrice, ondulatoare, uscătoare și plăci de păr. Găsiți gama completă a produselor REVLON pe www.bitonline.ro

foto prima pagina Sofia Zhuravetc / Shutterstock


Kudika
16 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.